Air Montenegro: Realizovano 500 letova, prodato više od 52.000 karata

Dodajte komentar

Nacionalna aviokompanija Air Montenegro, od prvog leta 1. juna do danas, realizovala je 500 letova redovnog komercijalnog saobraćaja i prodala karte za više od 52.000 putnika.

Iz nacionalne aviokompanije su saopštili da je Air Montenegro redovnim saobraćajem dovezao u Crnu Goru putnike iz Frankfurta, Istanbula, Ljubljane, Beograda i Banjaluke i time doprinio crnogorskoj ovogodišnjoj turističkoj sezoni i boljoj povezanosti.

“Put do uspostavljanja kompanije i njenog prvog leta je bio izazovan sa više aspekata, ali je svako od nas od samog starta bio fokusiran na jasan cilj, da na profesionalan način doprinese svojim znanjem i iskustvom stvaranju nove nacionalne avio kompanije koja bi bila ponos svakog građanina. Sada, nakon dva mjeseca i čak 500 letova koji su obavljeni na siguran, bezbjedan i komforan način vjerujemo da smo uspjeli da opravdamo povjerenje i ispunimo zadatak koji nam je povjeren. Radićemo na daljem razvijanju Air Montenegra u pravcu povećanja flote, broja destinacija, usluga i svega onoga što čini jednu modernu avio kompaniju”, izjavio je direktor saobraćaja Air Montenegra, kapetan Nikola Vukelić.

Kompanija je uz 500 letova redovnog saobraćaja takođe realizovala broje charter letove ka/iz Sarajeva, Ciriha, Jerevana, Kisinjeva, Tbilisija i Tel Aviva.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *