Telekom: Uz rezervaciju novih pametnih satova Huawei Watch 3 serije na poklon bežične slušalice

Dodajte komentar

Korisnici Crnogorskog Telekoma mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu novu seriju pametnih satova Huawei Watch 3, koji donose još više funkcija, dugotrajnu bateriju i sjajan dizajn. Korisnici koji do 16. avgusta rezervišu neki od dva modela – Watch 3 Pro ili Watch 3 – na poklon dobijaju bežične FreeBuds 4i slušalice, a akcija traje dok ima zaliha.

Ovi izuzeno kvalitetni pametni satovi kombinuju vrhunsku snagu procesora sa vrhunskom izdržljivošću. Dobro stoje na ruci i uklapaju se u vaš stil u svakoj prilici, bilo da ste na poslu ili vježbate, ističu iz Telekoma. Huawei Watch 3 i luksuznija varijanta Watch 3 Pro elegantnog su i upečatljivog izgleda, a obiluju i korisnim funkcijama, pa osim atraktivnih Huawei funkcionalnosti za praćenje zdravlja i fitnes parametara, Huawei Watch 3 serija prvi put uključuje praćenje temperature kože i nivo kiseonika u krvi.

Baterija omogućava još opuštenije korišćenje. Model Huawei Watch 3 omogućava 3-dnevno korišćenje sa tipičnim scenariom pametnog režima, i 14 dana korišćenja sa režimom ultra-dugog trajanja baterije. Sa satom Huawei Watch 3 Pro možete da uživate u 5-dnevnom korišćenju sa tipičnim scenariom pametnog režima rada, i nevjerovantih 21 dan korišćenja sa režimom ultra-dugog trajanja baterije.

FreeBuds 4i bežične slušalice, koje iz Telekoma poklanjaju uz online kupovinu sata iz Huawei Watch 3 serije, elegantnog su dizajna i kvalitetnog zvuka. Okolna buka je eliminisana zahvaljujući funkciji aktivnog smanjenja šuma. Vrlo su udobne, a baterija je moćna – samo 10 minuta usputnog punjenja pruža 3 i po sata u ritmu muzike!

Korisnici Telekoma više informacija o novoj Huawei Watch 3 seriji mogu pronaći na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/huawei-watch-3 gdje mogu obaviti i rezervaciju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *