Za opuštene vikende, pripejd korisnicima Telekoma na poklon 100GB

U Crnogorskom Telekomu su odlučili da svim pripejd korisnicima za opušteno ljeto poklone dva vikenda sa po 100 GB interneta, i tako im omoguće opušteno surfovanje tokom odmora. Povod je, pojašnjavaju, istraživanje koje ova kompanija redovno sprovodi u našoj zemlji po metodologiji razvijenoj u Deutsche Telekomu, koje je pokazalo da su korisnici telekomunikacionih usluga u Crnoj Gori najzadovoljniji uslugama Crnogorskog Telekoma, te da su posebno zadovoljni brzinom interneta.

Besplatne vikend gigabajte je potrebno aktivirati slanjem poruke sadržaja 100GB na 1466 ili kroz aplikaciju Telekom ME. Gigabajti se mogu aktivirati bilo kog dana u sedmici, a validni su od prvog narednog vikenda, i to od petka do nedjelje u ponoć. Korisnik može iskoristiti dva vikenda za poklon gigabajte do kraja avgusta 2021. godine.

Iz Telekoma podsjećaju da je ovo samo jedna u nizu inicijativa koje ove godine realizuju u znak zahvalnosti korisnicima za ukazano povjerenje.

„Korisnici su Telekom stavili na prvo mjesto na konkurentnom tržištu telekomunikacija u Crnoj Gori, pokazavši, kroz istraživanje koje sprovodimo na nivou cijelog tržišta, najveće zadovoljstvo našim uslugama, servisima i brigom o njihovim potrebama. Kako bismo opravdali povjerenje koje su nam ukazali, ali i kako bismo im pokazali da se, kada odaberu naše servise, nalaze u dobrim rukama, ovog puta smo odlučili da pripejd korisnicima omogućimo lagodno surfovanje u ovom periodu godišnjih odmora i putovanja po Crnoj Gori. Naravno, orjentacija na potrebe i zadovoljstvo korisnika podrazumijeva da nastavimo sa sličnim inicijativama i u budućnosti, fokusirajući se pritom na različite grupe korisnika tokom cijele godine“, saopšteno je ranije iz Crnogorskog Telekoma.

Više informacija o opcijama i povoljnostima za pripejd korisnike Telekoma dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me

Check Also

Održana konferencija “Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”

Konferencija ,,Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”, bila je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.