Spahić: Korisnici Telekoma najzadovoljniji uslugama i internetom

Dodajte komentar

Korisnici telekomunikacionih usluga u Crnoj Gori najzadovoljniji su uslugama Crnogorskog Telekoma, a posebno su zadovoljni brzinom interneta, pokazuje istraživanje koje ova kompanija redovno sprovodi u našoj zemlji po metodologiji razvijenoj u Deutsche Telekomu.

U Crnogorskom Telekomu su zato odlučili da svim pripejd korisnicima za opušteno ljeto poklone dva vikenda sa po 100 GB interneta, i tako im omoguće surfovanje tokom odmora bez razmišljanja.

Besplatne vikend gigabajte je potrebno aktivirati slanjem poruke sadržaja 100GB na 1466 ili kroz aplikaciju Telekom ME. Gigabajti se mogu aktivirati bilo kog dana u sedmici, a validni su od prvog narednog vikenda, i to od petka do nedjelje u ponoć. Korisnik može iskoristiti dva vikenda za poklon gigabajte do kraja avgusta 2021. godine.

Iz Telekoma podsjećaju da je ovo samo jedna u nizu inicijativa koje ove godine realizuju u znak zahvalnosti korisnicima za ukazano povjerenje.

„Korisnici su Telekom stavili na prvo mjesto na konkurentnom tržištu telekomunikacija u Crnoj Gori, pokazavši, kroz istraživanje koje sprovodimo na nivou cijelog tržišta, najveće zadovoljstvo našim uslugama, servisima i brigom o njihovim potrebama. Kako bismo opravdali povjerenje koje su nam ukazali, ali i kako bismo im pokazali da se, kada odaberu naše servise, nalaze u dobrim rukama, ovog puta smo odlučili da pripejd korisnicima omogućimo lagodno surfovanje u ovom periodu godišnjih odmora i putovanja po Crnoj Gori. Naravno, orjentacija na potrebe i zadovoljstvo korisnika podrazumijeva da nastavimo sa sličnim inicijativama i u budućnosti, fokusirajući se pritom na različite grupe korisnika tokom cijele godine“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Više informacija o opcijama i povoljnostima za pripejd korisnike Telekoma dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *