Nedjelja popusta u Baru: T-Centar na novoj lokaciji, do 100 eura popusta na odabrane uređaje

Povodom preseljenja T-Centra u Baru na novu lokaciju, iz Crnogorskog Telekoma najavili su nedjelju popusta, tokom koje će odabrani uređaji – mobilni telefoni, satovi, trotineti – u toj poslovnici biti jeftiniji i do 100 eura. Osim toga, Telekom korisnicima koji podaberu određene modele na poklon daje i dodatne telefone, pametne satove…

Iz Telekoma poručuju da će redizajnirana poslovnica u ulici Jovana Tomaševića 9 u Baru korisnicima ponuditi lakši pristup servisima i uslugama kompanije. Novi multimedijalni centar uređen je po najvišim standardima i konceptu Dojče Telekom grupe upravo kako bi posjetiocima prenio jedinstveno korisničko iskustvo, ističu iz Telekoma.

„Redizajniranjem prodajnih mjesta i ulaganjem u inovacije koje kao dio Dojče Telekom grupe kontinuirano donosimo u radu sa korisnicima, želimo da zadržimo atraktivnost naših T-Centara. Naše koleginice i kolege sada u novom, multimedijalnom ambijentu mogu još lakše da odgovore na potrebe i zahtjeve korisnika Telekoma, da ih informišu o uslugama i različitim benefitima koje kao naši korisnici dobijaju, ali i da prezentuju Telekom na najbolji način“, izjavila je Jesenka Mihailović, rukovodilac direktne prodaje u Crnogorskom Telekomu.

Povodom otvaranja T-Centra u Baru, Telekom korisnicima nudi posebne povoljnosti za kupovinu uređaja. Osim popusta do 100 eura za kupovinu određenih uređaja, prvih 10 korisnika koji kupe mobilni telefon Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, drugi dobijaju na poklon, a akcija važi za kupovinu na rate.

Na popustima je i atraktivna Samsung A serija, zatim Xiaomi MI 11 256 GB uz koji na poklon idu telefon i pametni sat, a niže su cijene i za iPhone 12 128GB Black, kao i odabrane pametne satove, trotinet i još sjajnih uređaja.

Check Also

Evo kako će izgledati nova ambasada SAD u Podgorici vrijedna skoro 300 miliona dolara! (foto)

Ambasadorka Sjedinjenih Amaričkih Država u Crnoj Gori Judi Rising Reinke, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *