Hibridni automobil SUV VOLVO XC40 domaćinstvu iz Podgorice

Dodajte komentar

Elektroprivreda Crne Gore je od 11. maja do 30. juna, u saradnji sa kompanijomMastercard, organizovala nagradnu igru Plati račun onlajn i automobil osvoji. Izvlačenje nagrada održano je 19. jula, a glavnu nagradu, hibridni automobil SUV VOLVO XC40 dobila je Slobodanka Dragović iz Podgorice.

Kako je saopšteno iz EPCG, u bazi za izvlačenje hibridnog automobila, našlo se 11.997 domaćinstava, odnosno svi oni koji su u periodu od 11. maja do 30. juna platili iznos aprilskog i majskog računa onlajn putem portala www.epcg.com Mastercard karticom.

Dobitnica glavne nagrade Slobodanka Dragović iz Podgorice rekla je da je bila uzbuđena i iznenađena kad je saznala da je ona dobitnica glavne nagrade EPCG.

“Kad je u pitanju ova nagrada, u momentu sam bila zatečena. Nisam bila sigurna koja je bila glavna nagrada i tražila sam pojašnjenje. Bila sam u toku da je nagradna igra, ali suprug je taj koji je plaćao račune, koji je ispunjavao taj formalni dio plaćanja preko Mastercarda. Mi smo redovne platiše, jer kad redovno plaćate račune, uvijek imate mjesečni popust koji nije beznačajan kad su u pitanju potrošnja i kućni budžet. Moja poruka je da ljudi vjeruju u nagradne igre, da se srećni dobitnici izvlače na transparentan način i da tu ne postoje, narodski rečeno, nikakve namještajke. Ja sam primjer toga i zaista to mogu da potvrdim u pravom smislu te riječi“, kazala je ona.

Ključeve automobila dobitnici uručio je Dragan Kadić, šef marketinga iz FC Snabdijevanje.

“Čestitam srećnoj dobitnici. EPCG će i dalje nastaviti da nagrađuje domaćinstva koja redovno izmiruju svoje obaveze i članovi su Zlatnog tima. Zahvalio bih našem partneru kompaniji Mastercarda sa kojom smo uspješno organizovali nagradnu igru i očekujem da se ta saradnja nastaviti. Pozivam ovom prilikom sve članove Zlatnog tima, koji još uvijek nemaju aktiviran servis elektronski račun da to urade, jer su im šanse za dobijanje nagrade mnogo veće”, rekao je Kadić.

Uručenju ključeva prisustvovala je Olga Dedović, Account Manager za tržište Crne Gore u kompaniji Mastercard, koja je tom prilikom je izjavila:

“Sigurnost, jednostavnost i brzina online kartičnih plaćanja glavni su razlozi za njihovu sve veću popularnost i zašto se građani na njih oslanjaju prilikom kupovine, ali i za plaćanja raznih vrsta, uključujući i ona mjesečnih računa. Elektroprivreda CG je među prvim javnim preduzećima u zemlji koja je prepoznala potencijal online kartičnih plaćanja za unaprijeđenje kako korisničkog iskustva, tako i svog operativnog poslovanja i izuzetno mi je drago što je od početka tog novog, digitalnog poglavlja u EPCG poslovanju, kompanija Mastercard bila siguran i pouzdan partner. Upravo završena nagradna igra lijep je način da se zajednički zahvalimo postojećim korisnicima i pozovemo neke nove da se uvjere u sve prednosti onlajn plaćanja i sigurna sam da nas slične aktivnosti, ali i inovacije po mjeri naših korisnika, očekuju i ubuduće”, saopštila je Dedović.

Pored automobila, u ovoj nagradnoj igri dodijeljeno je i 200 umanjenja od 50 eura i 100 umanjenja od 100 eura za sve članove Zlatnog tima, odnosno one koji ujedno koriste i servis elektronski račun.

Broj domaćinstava koja redovno izmiruju svoje obaveze i članovi su Zlatnog tima iznosi 199.707. Oni svi, ukoliko nastave da redovno izmiruju obaveze, ostvaruju popust na ukupnom računu od 12.25 odsto do kraja tekuće godine.

„Pozivamo sve potrošače koji su u mogućnosti da račune plaćaju onlajn, jer je jednostavno i sigurno, kao i zdravstveno bezbjednije za korisnike u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavati se preporuka za držanje fizičke distance zbog pandemije KOVID-19. Putem portala EPCG račun se može platiti i bez registracije, a ne obračunava se ni provizija. Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije“, saopšteno je iz EPCG.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *