Treći „Dan sa investitorima“ Crnogorskog Telekoma 28. jula

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom će u srijedu, 28. jula 2021. godine u 15:00 časova organizovati novi „Dan sa investitorima“, na kojem će akcionarima i investitorima predstaviti poslovne rezultate kompanije iz prve polovine ove godine, a predstavnici menadžmenta odgovaraće na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za drugu polovinu 2021.

To će biti treći „Dan sa investitorima“ Telekoma koji je organizovan ove godine, uz dvije Skupštine akcionara. Na ovaj način Crnogorski Telekom održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

Iz Telekoma pozivaju zaniteresovane akcionare i investitore da se do utorka, 27. jula, do 15:00 časova, prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 3. ‘Dan sa investitorima’ Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje i informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

„Dan sa investitorima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 28. jul. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *