Asocijacija kineskih kompanija u Crnoj Gori čestitala 13. jul

Dodajte komentar

Asocijacija kineskih kompanija u Crnoj Gori čestitala je građanima Crne Gore 13. jul, Dan državnosti. Ovo udruženje, osnovano kao neprofitna organizacija u junu prošle godine, poželjelo je prijateljskom narodu Crne Gore napredak, prosperitet i blagostanje.

“Crnu Goru i Kinu veže duboko i tradicionalno prijateljstvo. Nedavno je obilježeno 15 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa, i za sve te godine dvije zemlje su uspostavile čvrstu diplomatsku i ekonomsku saradnju. Naši odnosi mogu dodatno da se prošire, kako na polju infrastrukture, tako i na poljima turizma, energetike, ali i u drugim oblastima”, naveli su iz Asocijacije kineskih kompanija.

Kompanije koje su članice ove Asocijacije, u Crnoj Gori realizuju infrastrukturne projekte i pružaju usluge iz oblasti poljoprivrede, medicine, turizma i bankarstva.

Svrha osnivanja Asocijacije je promocija ekonomske i trgovinske razmjene između Crne Gore i Kine i doprinos ekonomskom i socijalnom razvoju naše zemlje.

Asocijacija je pozvala sva zainteresovana preduzeća da ih, ukoliko žele da uspostave saradnju, kontaktiraju putem e-mail adrese [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *