Mr sci. dr Maja Miročević Rotolo  u poliklinici Moj Lab 

Dodajte komentar

Vaše srce u pravim rukama 

Savremena kardiologija, nove metode i nova znanja predstavljaju iskorak u borbi za očuvanje zdravlja. Od sada u poliklinici Moj Lab ordinira mr sci. dr Maja Miročević Rotolo, obavljajući kompletne kardiološke preglede i praćenje toka bolesti uz pomoć najsavremenijih metoda i uređaja najnovije generacije.

Za one koji imaju neko kardiološko oboljenje ili one koji nemaju simptome srčane abnormalnosti, a izloženi su faktorima rizika kao što su: povišen krvni pritisak, povišene masnoće u krvi, porodična sklonost srčanim oboljenjima, dijabetes, pušenje, stres, gojaznost, nedostatak fizičke aktivnosti itd, kao i za one koji se počinju rekreirati ili baviti sportom, kao i sportiste Ii ljude koji su izloženi većim fizičkim naporima pripremeljen je kompletan set kardioloških usluga: 

  • kardioloski pregled i EKG nalaz,
  • eho srca,
  • test fizičkog opterećenja,
  • ergospirometrija,
  • stres eho test, 
  • dobutaminski test na ishemije,
  • holter EKG,
  • holter krvnog pritiska

Vaše srce zaslužuje da bude u pravim rukama. Moj  Lab  kardiologija pruža taj osjećaj sigurnosti.

Mr sci. dr Maja Miročević Rotolo je završila Medicinski fakultet u Podgorici, specijalizaciju interne medicine i subspecijalizaciju iz kardiologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Ordinira u Kliničkom centru Crne Gore, Klinika za bolesti srca – Centar za Kardiologiju, stručni je  saradnik na Medicinskom fakultetu u Podgorici od 2004. Godine.  Magistar je i doktorand medicinskih nauka. Završila je edukaciju iz svih oblasti ehokardiografije:

– transtorakalne ehokardiografije na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, transezofagealne ehokardiografije na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, stres ehokardiografije u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, obuku za samostalno obavljanje neinvazivnih hemodinamskih stres testova u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, edukaciju iz oblasti srčane slabosti obavljala je na Univerzitetskoj klinici Herzzentrumu Lajpcigu (Njemačka) i Kliničko bolničkom centru Zagreb – Rebro.

Predsjednica je Crnogorskog udruženja za srčanu slabost i član Evropskog udruženja kardiologa (ESC – European Society of Cardiology ), kao i podudruženja Evropskog društva kardiologa za srčanu slabost (Heart Failure Association)  i za kardiovaskularni imidžing (European Association of Cardiovascular Imaging).

 “Radujem se  što se pridružujem timu dokazanih stručnjaka koji imaju priliku da uz pomoć najnovijih tehnoloških rješenja iz oblasti medicine budu pravi oslonac  pacijentima i daju doprinos podizanju svijesti o prevenciji kao najznačajnijem segmetu očuvanja zdravlja.”

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *