Bill.me – Novi nivo upravljanja računima onlajn

Dodajte komentar

Каko pouzdano dostaviti fakturu za uslugu i izvršiti uplatu, automatizovati podatke i poboljšati finansijsku disciplinu klijenata? Digitalizacija računa u sferi usluga ide svojim tokom u Crnoj Gori, i sada je na našem tržištu dostupno univerzalno rešenje za preduzetnike koji redovno izdaju račune.

Tržište Crne Gore odavno ima potrebu za savremenim načinima operativnog rada sa klijentima na daljinu. COVID-19 je otežao problem; karantin i zatvoreni šalteri za plaćanje zakomplikovali su poslovanje u pogledu ispostave faktura klijentima, porasta zaduženosti i otežane komunikacijom.

U isto vrijeme preduzetnici iz drugih zemalja Evrope su spremno dočekali uvođenje aktuelnih mreža. Istovremeno u u drugim zemljama Evrope preduzetnici su pokazali spremnost na izazove koje su donijela prethodna onlajn rešenja. Mnogima od njih je pomogao Bill.me.

Меdjunarodna IT-коmpanija Bill.me, отvorena u Londonu 2017. godine, nudi еvropskim biznis klijentima uspješan i inovativan način upravljanja cijelim lancem plaćanja usluga : оd fakturisanja i dostavljanja korisniku, do brzog obračuna i коmunikacije sa krajnjim potrošačem.

,,Zadovoljstvo nam je da crnogorskim kompanijama preporučimo ekspertizu kompanije Bill.me, najbolje iskustvo iz evropskih zemalja i napredne tehnologije, uz kontinuirano širenje prisustva u raznim područjima. Vjerujemo da će imati efikasan uticaj na biznis modele naših novih partnera, poboljšati кvalitet usluga i podstaći pozitivne platežne navike”— kazala je Melisa Muratović, predstavnica Bill.me za Crnu Goru.

Onlajn platforma Bill.me je mjesto susreta biznisa i potrošača. Sistem cloud platforme se lako integriše u računovodstveni sistem kompanije i automatizuje sve procese, od slanja računa do naplaćivanja. Računovođa treba da uradi par jednostavnih postupaka da bi obračunao na hiljade računa za najrazličitije tipove biznisa.

Bilo da ste nacionalni snabdijevač električne energije, ili privatni dječiji vrtić, agencija za nekretnine ili centar za kurseve jezika, kompanija Bill.me uspješno rešava ova pitanja za bilo koju vrstu i obim biznisa.

,,Za krupne kompanije Bill.me je kanal dostavljanja faktura i krajnje efikasan mehanizam upravljanja finansijama, koji umanjuje rashode i rasterećuje saradnike, dozvoljavajući da se usredsrede na razvoj biznisa. Malim i srednjim preduzećima ovaj servis omogućava da u potpunosti automatizuju funkciju dostavljanja i naplate računа, pružanja usluga i veze sa klijentom. Istovremeno ne treba da ulože desetine hiljada evra na kreiranje portala za klijente“ , Melisa Muratović ističe prednosti kompanije Bill.me

Čim se kompanija priključi sistemu Bill.me, kao kanalu dostavljanja računa, njegovim klijentima se otvara pristup onlajn platformi Bill.me. Na ličnom nalogu možete lako da platite bilo koju uslugu, u bilo koje doba, na računaru ili mobilnoj aplikaciji za iOS, Android i Huawei. Potreban je samo internet.

Bill.me prihvata Visa и MasterCard kartice bilo koje banke-izdavaoca kao pouzdano rešenje za plaćanje. Benefite od ovoga će prvi osjetiti državljani koji žive van granica Crne Gore. Oni mogu istovremeno, na jednom mjestu da plate bilo koji račun koji im pristigne iz zemlje porijekla, na njihovo ime ili da u uplatama pomažu roditeljima.

Niz dodatnih funkcija, poput mogućnosti dodavanja stanara na svoj lični nalog Bill.me, omogućiće vam kontrolisano praćenje rasporeda plaćanja sa daljine, poput računa za komunalne usluge i plaćanja stanarine. Niz obavještenja i notifikacija će se pobrinuti da korisnik ne preskoči neki račun. Korisnici Bill.me su razmotrili mogućnost automatskog plaćanja.

„U ovom slučaju se račun automatski naplaćuje, u trenutku prispijeća u Bill.me sistem. Ovu mogućnost koristi više od polovine naših korisnika. U sistemu otvorene ekonomije, kada su biznis i klijenti neodvojivi, a bilo koje kašnjenje naplate snažno utiče na čitav lanac pružanja usluga, to je posebno važno“ , kazala je Melisa Muratović.

Pandemija, а takođe i Zelena agenda koja snaži u Evropskoj uniji, podrazumijeva i konačno ukidanje papirnih računa, što potvrđuje da će se u budućnosti računi dostavljati i plaćati elektronskim putem. To dokazuje neprekidno rastuća baza korisnika u Evropi..

„Naše iskustvo ruši stereotipe da su u svijetu tehnologije najaktivniji korisnici mladi ljudi koji su vični istoj. Bill.me je jednako aktuelan kako u provincijama , tako i među starijim osobama. Na sopstvenom primjeru smo se uvjerili u to, da ako se klijentu ponudi prikladan i jasan kanal na kojem održava poslovnu interakciju, on ga aktivno koristi“, zaključuje Мelisa Muratović.

Ukoliko imate dodatna pitanja obavezno se povežite sa Melisom i shvatićete kako servis Bill.me može da riješi probleme Vašeg poslovanja.

www.bill.me

Broj telefona: +382 69 984 684
E-mail: [email protected]

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *