Ljetnje osvježenje na Petrolu za sve korisnike Mastercard kartica

Dodajte komentar

Ljetnja sezona putovanja i odmora se zahuktava, a kako bi putovanje prošlo što ugodnije, naftna kompanija Petrol Crna Gora MNE d.o.o i Mastercard pripremili su osvježavajuće poklone za svoje korisnike.

Naime, svi korisnici Mastercard kartica koji na Petrol benzinskim stanicama budu platili račun u iznosu 30 eura ili više, i to urade beskontaktno svojom karticom ili mobilnim telefonom, na poklon će dobiti osvježenje po svom izboru.

Kampanja “Plaćaj Mastercard karticom i odaberi svoje osvježenje” traje od 1. do 31. jula ove godine i u njoj mogu učestvovati svi korisnici Mastercard beskontaktnih kartica i mobilnih novčanika izdatih u Crnoj Gori. Vozači će moći da biraju između sledećih poklon osvježenja: flaširana voda Fresh 0.5l, sladoled Macho sa ukusom čokolade ili kafe za poneti.

Takođe, važno je podsetiti da se beskontaktna plaćanja obavljaju jednostavno i sigurno, prislanjanjem kartice ili mobilnog telefona sa omogućenom uslugom mobilnog novčanika na terminal na kasi, pri čemu za iznose do 40 eura nije potrebno unositi PIN kod, što cijelo plaćanje čini još bržim i praktičnijim.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *