Plati bilo kad i bilo gdje aplikacijom MojNovčanik i dobijaš cashback od 5 eura

Dodajte komentar

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, pripremila je promotivnu akciju za 1.000 novih korisnika mobilne aplikacije MojNovčanik pod sloganom: Plati bilo kad i bilo gdje i dobijaš povrat novca (cashback) od 5 eura!

Svako ko se odluči da preuzme, registruje svoju mastercard karticu Hipotekarne banke i izvrši makar jednu transakciju aplikacijom MojNovčanik, na bilo kom prodajnom mjestu, u bilo kom iznosu, dobija povrat novca (cashback) u vrijednosti od 5 eura. Jedan korisnik može samo jednom ostvariti pravo na cahback. Ova promotivna akcija trajaće do 1. avgusta, a namijenjena je novim korisnicima aplikacije MojNovčanik koji su klijenti Hipotekarne banke.

Podsjećamo da aplikacija MojNovčanik (za Android mobilne telefone koji imaju ugrađenu podršku za NFC), omogućava brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje, uz pomoć mobilnog telefona, koji imaju omogućeno beskontaktno plaćanje.

Da bi mogli da koriste pogodnosti mobilnog plaćanja, korisnici treba da preuzmu i instaliraju aplikaciju MojNovčanik sa Google Play Store-a i da pokrenu aplikaciju. Putem ove aplikacije, korisnikov mobilni telefon postaje i njegov novčanik, a velika pogodnost je što je potreban samo jedan PIN KOD za plaćanje svim karticama koje su unijete u aplikaciju MojNovčanik.

Aplikaciju možete preuzeti ovdjehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.hipotekarnabanka.mojnovcanik&hl=en

Kako da instalirate aplikaciju pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=rYs1rC-8VkY

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *