Rok za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela 24.avgust

Dodajte komentar
Foto: Podgorica.me

Zbog povećanog interesovanja, Glavni grad Podgorica je produžio rok za podnošenje prijava na Javni poziv za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama produžava za 30 dana.

Shodno tome, javno otvaranje ponuda biće održano 24. avgusta 2021. godine, u 10 časova, u prostorijama Glavnog grada (Njegoševa ulica broj 20, Podgorica).

Podsjećamo, Glavni grad je 4. maja raspisao javni konkurs za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama.

“Budućim investitorima na raspolaganju je deset biznis zona čije je zemljište u vlasništvu Glavnog grada, a koje se prostiru na površini od 3.328.000 m2, od Tuškog puta do skretanja ka aerodromu Golubovci”, saopšteno je iz PG Biroa.

Biznis zone predviđene su za sljedeće djelatnosti: poljoprivrednu i agroindustriju, te prerađivačku i drvnu industriju, stručne i tehničke djelatnosti, izložbeno-prodajne salone i skladištenja, parkinzi i garaže, ugostiteljstvo i smještaj itd.

“Na ovaj način, deset biznis zona biće stavljene u funkciju, što će značajno uticati na razvoj našeg grada, ali i države u cjelini. Brojne nove investicije značiće formiranje novih radnih mjesta za naše sugrađane, te dodatne prihode za gradsku i državnu kasu”, navode u PG Birou.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj: +382 20 665 055; +382 20 665 046 ili putem e-mail adrese: [email protected].

Privredni subjekti zainteresovani za obilazak određene parcele koja je predmet ovog poziva mogu se obratiti sa zahtjevom na elektronsku adresu: [email protected], nakon otkupa dokumentacije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *