NLB Banka svečano otvorila savremenu filijalu na staroj adresi

Dodajte komentar

Nakon završetka procesa renoviranja, filijala NLB Banke na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog br. 53 je ponovo otvorena. Filijala je organizovana prema novom poslovom konceptu sa fokusom na dostupnost bankarskih usluga putem savremenih tehničkih rješenja i prilagođenja lakšem korišćenju usluga slabovidim osobama i osobama sa
invaliditom.

Povodom početka rada filijale obezbijeđeni su posebni benefiti do kraja juna 2021. za sve postojeće i nove klijente ove filijale.

Inspirisani potrebama klijenata i odlučni da finansijskim savjetima i podrškom budemo uz njih u svim životnim prilikama, prostor filijale smo adaptirali kako bismo bili što bliže ostvarenju ovog za banku najvažnijeg cilja.

Sve posjetioce ove filijale dočekao je novi ambijent u skladu sa standardima modernog bankarstva, koji omogućava jednostavnije i brže obavljanje bankarskih poslova. Osim na blagajnama na kojima će klijenti moći brže da obave brojne transakcije, filijala je opremljena i „cash-in“ bankomatom koji pruža brojne funkcionalnosti, od podizanja gotovine, plaćanja računa za struju i telefon, promjene PIN-a platne kartice i upita stanja, do mogućnosti uplate gotovine na račun platne kartice kako za građane tako i za preduzeća (uplata pazara).

U filijali je obezbijeđeno i dovoljno prostora za finansijsko savjetovanje gdje će stručno osoblje i dalje biti na raspolaganju za sve klijente kojima je potrebna konsultacija i rješenje za kompleksnije finansijske odluke.

“Obnovili smo filijalu kako bismo ispunili očekivanja naših klijenata. Htjeli smo da stvorimo mnogo bolje uslove za pružanje bankarskih usluga i mnogo bolje uslove za rad naših kolega. Smatramo da će ovo biti najljepša filijala u našoj mreži i želimo da svaka naredna obnovljena filijala pruži osjećaj kakav pruža ova. Nadamo se da je to osjećaj dobrodošlice, otvorenih prostora i brže usluge i prostor u kome se stvaraju veze i gradi povjerenje”, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke, povodom otvaranja  filijale.

Vođa filijale Ivana Maksimović istakla je da će u novom i ljepšem ambijentu biti bliže klijentima za njihove savjete i potrebe.

“Pored naših standardnih proizvoda koje nudimo, unaprijedili smo filijalu “cash-in” bankomatom gdje će klijenti bez čekanja moći da uplate sredstva na svoj račun”, kazala je Maksimović.

U znak dobrodošlice i novog početka sve postojeće i nove klijente ove podgoričke NLB filijale očekuje:

  • 3 mjeseca besplatna članarina za novootvoreni NLB Paket;
  • besplatna obrada kredita.*

Benefiti se mogu iskoristiti do kraja juna 2021.

Filijala će raditi uobičajeno radno vrijeme, radnim danima od 8:00 do 16:00 časova i subotom od 8:00 do 13:00 časova.

Stalnim ulaganjem u infrastuturu, bezbijednost i sigurnst IT rješenja i usavršavanjem kadrova NLB Banka nastoji da kreira drugačije bankarsko iskustvo, bolje, jednostavnije i namijenjeno svim generacijama, svojim sadašnjim i budućim klijentima. Ovo je cilj ka kojem banka stremi, pa klijenti mogu očekivati još bolju uslugu i veću pristupačnost.

Izvor: Mediabiro.tv

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *