Hotelska grupa „Budvanska rivijera“: Specijalni uslovi ljetovanja za zdravstvene radnike Crne Gore

Dodajte komentar

Cijeneći izuzetne napore zaposlenih u zdravstvu za uspješno odgovaranje na svakodnevne izazove u borbi za očuvanje zdravlja i života građana Crne Gore, posebno u teškim vremenima pandemije virusa Covid-19, Hotelska grupa ”Budvanska rivijera” pripremila je posebne uslove ljetovanja za zdravstvene radnike Crne Gore u Turističkom naselju ”Slovenska plaža” u Budvi.

Zdravstvenim radnicima biće na raspolaganju sedmodnevni paket aranžmani po cijeni nižoj 40% od standardne, a uključiće i boravke za porodice.

U ponudi su paketi po cijeni od 490 eura za sedam noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) za dvije odrasle osobe i dvoje djece uzrasta do 12 godina uz mogućnost boravka i trećeg djeteta uzrasta do 5 godina, kao i paketi po cijeni od 400 eura za sedam noćenja na bazi polupansiona za dvije odrasle osobe.

Svi zaposleni u zdravstvenim institucijama mogu iskoristiti ponuđene paket aranžmane do 31. avgusta, a omogućeno im je plaćanje u šest jednakih mjesečnih rata.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” potpisaće Ugovor o saradnji sa Sindikatom zdravstva Crne Gore, i na ovaj način još jednom odati priznanje ljekarima i medicinskom osoblju na svemu sto je urađeno u prethodnom periodu u borbi sa pandemijom virusa Covid 19.

“Došlo je vrijeme za zaslužen odmor, pa vjerujemo da će zdravstveni radnici iskoristiti izuzetne uslove za ljetovanje u Turističkom naselju „Slovenska plaža“ jer su među prvima na koje smo mislili kada smo na nivou grupacije kreirali kampanju „Odmor koji ste zaslužili“, saopšteno je iz Hotelske grupe „Budvanska rivijera“.

TN “Slovenska plaža” će svakako biti odličan izbor, s obzirom na njenu prostranost, prirodno zelenilo i raznovrsne sadržaje gdje svako bez problema može pronaći svoj kutak za uživanje i opuštanje, ali i za aktivan odmor.

Za dodatne informacije, svi zainteresovani mogu pozvati broj telefona 068 505 405, pisati na email adresu: [email protected] ili posjetiti kompanijski web sajt: www.hgbudvanskarivijera.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *