Ljeto u Ramadi

Dodajte komentar

Ljetnje doba i bolje epidemijske prilike su savršen momenat za organizaciju poslovnih događaja. Prilike kojima svjedočimo u zadnjih godinu dana, globalno su uticale na promjenu organizacije poslovnih događaja poput treninga, seminara, konferencija, okruglih stolova. Način, format i broj učesnika su značajno smanjeni kako bi se ispoštovale preventivne mjere koje su globalno slične. Od posebnog su značaja mjere bezbijednosti koje se posebno pažljivo prate u domenu higijenskih mjera.

Hotel Ramada Podgorica je svoje djelovanje u domenu banketno-konferencijskog segmenta prilagodio savremenim trendovima. Najčešći upiti se odnose na hibridne događaje koji su sve popularniji u poslovnoj zajednici. Termin hibridni događaj se odnosi na manji broj učesnika koji se nalazi u jednoj, savršeno tehnički i tehnološki uređenoj sali, dok ostali učesnici događaja prate i učestvuju putem on-line platformi. To znači da multi-sektorski timovi hotela rade na pripremi događaja u saradnji sa organizatorom kako bi sve bilo blagovremeno pripremljeno, učesnici imali savršen događaj sa svakog aspekta, a učesnici koji učestvuju u online događaju imali perfektan signal, sliku i prijem.

Održavanje sastanaka, okruglih stolova, panel sesija, treninga u skladu sa aktuelnim mjerama se nastavlja, jer je izvjesno da poslovna zajednica ima potrebu za ovim formatom događaja. Sale hotela Ramada Podgorica su smještene na petom spratu. Četiri sale koje se nalaze na preko 900m2 su idealan ambijent za ovakve događaje. Posebnost sala se nalazi u danas posebno važnim činjenicama, imaju dnevnu svjetlost, staklene zidove koji se mogu koristiti za prirodnu ventilaciju. Sale Medun i Balkan, idealne su za manji format događaja poput treninga, sastanaka, grupnog rada. Sala Duklja je savršena za manji sastanak, tele-konferencije ili manju radnu grupu. Najpopularnija sala Lesendro je pogodna za sve veće događaje, konferencije, okrugle stolove koji u prostoru mogu biti pripremljeni u skladu sa mjerama.

Gosti kažu da za svoje događaje biraju sale hotela Ramada Podgorica, iz par razloga: tim koji pruža uslugu sa pažnjom sluša organizatora i na najbolji način realizuje traženu uslugu, ručak i kafe pauza se pamte po ukusnoj hrani i savršenim kolačima, a tim hotela sa lakoćom i osmijehom realizuje sve što je traženo od organizatora.

Još jedan prijatan ambijent je novost u hotelu Ramada Podgorica, Brigitte bar. Jedinstven, prijatan, gradski, urbani ambijent predstavlja novo omiljeno mjesto u srcu staroga grada. Poslovni ljudi kažu da je Brigitte bar mjesto gdje se može održati poslovni sastanak, obaviti poslovni ručak, te dobiti ljubazna i kvalitetna usluga.

Za poslovnu zajednicu ima još jedna posebnost. To je panoramska terasa restorana koji se nalazi na petom spratu. Tokom toplih ljetnjih dana, to može biti idealan ambijent za poslovni ručak ili mjesto za odmor nakon radnog dana. Pogledom koji puca na okolno brdo Ljubović, planine koje okružuju grad, ovaj ambijent se izdvaja i čini mini oazu u srcu staroga grada, na kojem možete imati posebne trenutke.  Povjetarca ima uvijek, a jutra i rani sumrak su spektakularni u ovom ambijentu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *