Radovanović novi potpredsjednik Foruma AIC

Dodajte komentar

Potpredsjednik Privredne komore Crne Gore Pavle D. Radovanović izabran je za potpredsjednika Foruma privrednih komora jadransko-jonske regije (FORUM AIC), na redovnoj Skupštini ove asocijacije, održanoj online 11. juna 2021. godine.

“Izuzetna je čast biti potpredsjednik međunarodnog udruženja koji čini više od 40 privrednih komora iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Srbije, Grčke i Crne Gore. Ovo imenovanje je i potvrda kvalitetnog rada Privredne komora Crne Gore i naših privrednika u 20 godina funkcionisanja Foruma. Vjerujem da možemo dodatno unaprijediti saradnju koja će neupitno uticati na rast ekonomija država iz kojih su privredne komore članice. Biću posvećen tom poslu”, rekao je Radovanović.

Za predsjednika Foruma izabran predsjednik Privredne komore Splita Joze Tomaš.

Skupština je usvojila izvještaj o aktivnostima Foruma koji je podnio njegov predsjednik Đino Sabatini i Finansijski izvještaj za 2020. godinu.

Usvojeni su Program aktivnosti i budžet za tekuću godinu.

Skupština je razmotrila organizaciona pitanja u vezi sa sljedećom zajedničkom konferencijom jadransko-jonskih komora, gradova i univerziteta u širem kontekstu albanskog predsjedavanja Jadransko-jonskom inicijativom/EUSAIR-om.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *