Adria Hotel Forum održava se u septembrru

Deveto izdanje Adria Hotel Foruma (AHF-a) pod nazivom „Let’s reimagine our future“ održava se 15.-16. septembra. u Zagrebu.

AHF je najveća hotelsko investiciona konferencija u jugoistočnoj Evropi koja će i ove godine okupiti stručnjake iz hotelijerstva i povezanih industrija. Fokus događanja biće na novim investicionim prilikama i predviđanjima za 2022./2023. godinu, toku kapitala, što pojedine zemlje u regiji rade kako bi podstakle ponovno pokretanje turizma i investicija te ko će finansirati razvoj hotelijerstva u budućnosti.

AHF svake godine okuplja članove uprava regionalnih hotelskih kompanija, investitore, konzultante, arhitekte, odvjetnike i predstavnike finansijskih institucija te se i ove godine (u zavisnosti od mjera) očekuje više od 300 učesnika.

Broj prijava po posebnim cijenama je ograničen na 30 te se možete prijaviti putem ovog linka. Early bird registracije traju do 30.6., a zbog spomenutog limita pozivamo Vas da rezervirate svoje mjesto čim prije.

Više informacija o konferenciji dostupno je na: www.adria-forum.com

Check Also

“Povećanje plata zdravstvenim radnicima od 30 do 40 odsto ako se usvoji zakon o budžetu”

Predstavnici Ministarstava održali su pres konferenciju povodom povećanja zarada u zdravstvu. Ministarka zdravlja Jelena Borovinić …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *