NEST Coworking slavi prvi rođendan uz proširene kapacitete

Dodajte komentar

Multifunkcionalni coworking prostor u Podgorici – NEST, proslavio je 3. juna 2021. godine, svoj prvi rođendan, od kada će raditi 24/7, u proširenim kapacitetima sa 200m2 većim prostorom.

Gnijezdo sada zauzima i prvi sprat postojeće poslovne zgrade, na istoj adresi – Cetinjski put bb (prekoputa Lukoil pumpe). Postojeća ponuda biće obogaćena za četiri privatne kancelarije, od kojih su dvije opremljene za rad u timu od po pet članova, dok su dvije namijenjene timovima sa po tri člana. U ponudi će se naći i press sala, sa kapacitetom do 30 učesnika, što znači da će NEST poslovati na ukupno 600m2 poslovnog prostora.

„Godinu dana kasnije, uprkos svim izazovima, ostali smo dosljedni putu ka ostvarenju misije rasta, povezivanja i edukacije. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo svakodnevno prepoznati kao mjesto inspirativno za rad i otpočinjanje novog biznisa i/ili razvoja timova. Radujemo se novim projektima!“, poručuje ekipa NEST-a.

Sa proširenim kapacitetima, NEST sada broji 12 coworking mjesta (open space), 6 privatnih kancelarija, 2 sale za sastanke, konferencijsku i press salu za po 50 i 30 učesnika. Uz to, prostor ima i baštu opremljenu za rad, relax zonu, tri Zoom sobe za izolovan rad, zajedničku kuhinju i 20 parking mjesta.

NEST Coworkng je omiljeno mjesto za rad freelancer-a, startup-ova i preduzetnika, organizaciju konferencija i live događaja prepoznatljivih kompanija i organizacija, kao i nosilac pilot projekata, poput Job Speed Dating-a, Spoznaj, te globalnog klimatskog hakatona – Climathon.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *