printscreen

Hipotekarna banka i ATV klub organizovali postavljanje klupe na odmorištu Bobijski vrh

Hipotekarna banka A.D. Podgorica i ATV klub organizovali su postavljanje klupe na odmorištu Bobijski vrh. Iz Hipotekarne banke pozvali su građane da otkriju ljepote Crne Gore.

“Uvijek je zadovoljstvo odazvati se molbi ATV kluba. Već godinama sprovodimo zajedničke donatorske aktivnosti. Ovoga puta, kako bi turistima, ali prije svega, građanima Crne Gore obezbijedili da kratke pauze tokom puta provedu uz posebni vizuelni ugođaj koje pružaju ljepote Crne Gore”, rekla je direktorica marketinga Hipotekarne banke Eva
Ivanović.

Ona je dodala da će Hipotekarna banka nastaviti s ovakvim aktivnostima. Podsjetila je i da, u okviru projekta “Ljetuj doma” i turističkog kredita Hipotekarna banka obezbijeđuje plaćanje ljetovanja i do deset rata bez kamate. Više informacija o tome zainteresovani mogu naći na sajtu banke www.hipotekarnabanka.com.

Iz ATV club-a Montenegro su se zahvalili Hipotekarnoj banci bez koje,kako su naveli, se ovaj poduhvat ne bi sa lakoćom realizovao.

“ATV club i Hipotekarna banka dugo sarađuju kada su u pitanju humanitarne akcije. Današnja akcija je malo drugačija, ideja je da postavljajući klupe za odmor, na pažljivo biranim lokacijama, građanima Crne Gore približimo ljepote naše zemlje. Na kraju, želimo da posjetioci uživaju u ovom predivnom pejzažu koji se pruža sa ove lokacije”, kazao je Mladen Radinović ispred ATV kluba.

Izvor: Mediabiro.tv

Check Also

MMF odobrio najveću tranšu ikada iz svojih rezervi: Najviše opet najbogatijim zemljama

Bord guvernera Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) odobrio je najveću alokaciju Specijalnih prava vučenja (SDR) ikada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *