Lekić: Zatečeno stanje u Rudniku nije dobro

Dodajte komentar
Izvršni direktor i novi menadžment kompanije

Uupravnoj zgradi Rudnika uglja AD Pljevlja izvršni direktor Milan Lekić organizovao je svečani prijem za članove novog menadžmenta koji su izabrani na sjednici Odbora direktora, a na predlog izvršnog direktora – saopštili su iz Službe za korporativne komunikacije Rudnika uglja AD Pljevlja.

Lekić je poželio dobrodošlicu i izrazio uvjerenje da će novi saziv menadžmenta u potpunosti opravdati ukazano povjerenje.

-Čast mi je i zadovoljstvo što sam u prilici da ispred kompanije pozdravim nove članove menadžmenta, da im poželim sreću u daljem radu, ali i da im prenesem sopstvena očekivanja. Uvjeren sam da će svi oni svojim radnim obavezama pristupiti na maksimalno odgovoran i posvećan način, da će uložiti pune kapacitete – ljudske i profesionalne, a sve to na interes i zadovoljstvo zaposlenih i građana. Rudnik je stub industrije Crne Gore i jedna od najuticajnijih kompanija- naveo je Lekić.

On je dodao zatečeno stanje u Rudniku nije baš tako dobro, kao što su to predstavljali njihovi prethodnici.

-To se može zaključiti na osnovu preliminarnih rezultata rada stručne komisije koju smo formirali sa ciljem da se napravi objektivni presjek stanja u kojem se nalazi naša kompanija. Ipak, ovo je šansa za novi početak u okviru kojeg ćemo svi dati svoj maksimum, nakon čega rezultati, uvjeren sam, neće izostati – poručio je Lekić.

Članovi novog menadžmenta su: Jagoš Gomilanović, direktor Sektora za razvoj i investicije, Slaviša Đačić, upravnik RJ “Održavanje”, Đorđo Kotlaja, upravnik RJ “Transport”, Mihailo Potpara, direktor Sektora Ekonomskih poslova, Radmilo Marić, upravnik RJ “Površinski kopovi”, Petar Džarić, direktor Sektora za pravne, kadrovske i ekonomske poslove, Slavko Malidžan, direktor Sektora za strateško upravljanje i poslovnu transformaciju, Milinko Gazdić, direktor Sektora “Proizvodnja”, Bojan Krvavac, pomoćnik izvršnog direktora za korporativne poslove i unapređenje ljudskih resursa, Gojko Cvijović, upravnik RJ “Prerada i klasifikacija uglja”, Nikola Jašović, rukovodilac RJ “Nabavke i logistike”, Milovan Komarica, pomoćnik izvršnog direktora za proizvodnju, Budislav Jaredić, direktor Sektora “Promet”, Milkan Petrović, rukovodilac DTO Sistema.

(Pobjeda)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *