Izvršni direktor i novi menadžment kompanije

Lekić: Zatečeno stanje u Rudniku nije dobro

Uupravnoj zgradi Rudnika uglja AD Pljevlja izvršni direktor Milan Lekić organizovao je svečani prijem za članove novog menadžmenta koji su izabrani na sjednici Odbora direktora, a na predlog izvršnog direktora – saopštili su iz Službe za korporativne komunikacije Rudnika uglja AD Pljevlja.

Lekić je poželio dobrodošlicu i izrazio uvjerenje da će novi saziv menadžmenta u potpunosti opravdati ukazano povjerenje.

-Čast mi je i zadovoljstvo što sam u prilici da ispred kompanije pozdravim nove članove menadžmenta, da im poželim sreću u daljem radu, ali i da im prenesem sopstvena očekivanja. Uvjeren sam da će svi oni svojim radnim obavezama pristupiti na maksimalno odgovoran i posvećan način, da će uložiti pune kapacitete – ljudske i profesionalne, a sve to na interes i zadovoljstvo zaposlenih i građana. Rudnik je stub industrije Crne Gore i jedna od najuticajnijih kompanija- naveo je Lekić.

On je dodao zatečeno stanje u Rudniku nije baš tako dobro, kao što su to predstavljali njihovi prethodnici.

-To se može zaključiti na osnovu preliminarnih rezultata rada stručne komisije koju smo formirali sa ciljem da se napravi objektivni presjek stanja u kojem se nalazi naša kompanija. Ipak, ovo je šansa za novi početak u okviru kojeg ćemo svi dati svoj maksimum, nakon čega rezultati, uvjeren sam, neće izostati – poručio je Lekić.

Članovi novog menadžmenta su: Jagoš Gomilanović, direktor Sektora za razvoj i investicije, Slaviša Đačić, upravnik RJ “Održavanje”, Đorđo Kotlaja, upravnik RJ “Transport”, Mihailo Potpara, direktor Sektora Ekonomskih poslova, Radmilo Marić, upravnik RJ “Površinski kopovi”, Petar Džarić, direktor Sektora za pravne, kadrovske i ekonomske poslove, Slavko Malidžan, direktor Sektora za strateško upravljanje i poslovnu transformaciju, Milinko Gazdić, direktor Sektora “Proizvodnja”, Bojan Krvavac, pomoćnik izvršnog direktora za korporativne poslove i unapređenje ljudskih resursa, Gojko Cvijović, upravnik RJ “Prerada i klasifikacija uglja”, Nikola Jašović, rukovodilac RJ “Nabavke i logistike”, Milovan Komarica, pomoćnik izvršnog direktora za proizvodnju, Budislav Jaredić, direktor Sektora “Promet”, Milkan Petrović, rukovodilac DTO Sistema.

(Pobjeda)

Check Also

Elektroprivreda će tražiti preuzimanje Kombinata aluminijuma

Iz Elektroprivrede (EPCG) razmišljaju o preuzimanju upravljanja Kombinatom aluminijuma (KAP) čime bi garantovali zarade zaposlenima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *