Predstavljamo Boka Place – atraktivnu investicionu priliku u Porto Montenegru

Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajf stajl projekata u Crnoj Gori, Porto Montenegro, već duže od deceniju predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja uključuje luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i rentiranje, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu sa kompletnom infrastrukturom sa 450 vezova – uključujući i vez za luksuzna plovila, čija je izgradnja u najavi, dužine 250 metara.

Smješten na jednom od najljepših djelova crnogorske obale, u samom srcu Bokokotorskog zaliva,  Porto Montenegro je jedan od najdinamičnijih i najposjećenijih luksuznih  prostora na Mediteranu, koji privlači strane posjetioce, investitore, biznismene i nautičku klijentelu iz svih krajeva svijeta.

Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekat – koncept inovativnog, urbanog naselja, Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, sa fitnes i velnes sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje će biti na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posjetiocima.

Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprinijeti prvi u svijetu Hotel SIRO, građen po inovativnom  konceptu  Kerzner Internationala, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil, sa sadržajima fitnesa i velnesa. Pregršt  unutrašnjih i vanjskih prostora, sofisticiran luksuzni stil, cjelokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica, uz reprezentativne privatne stambene rezidencije, stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali sa pogodnostima urbanog karaktera novog naselja.

Planirani arhitektonski koncept briše granice između urbane arhitekture i neposrednog okruženja, i na savremen način spaja moderno opremljene, prostrane životne prostore sa vanjskim sadržajima, prožetim zelenilom botaničkih bašti, vrtova i fontana. Renomirani maloprodajni brendovi, galerije, bioskop, tržnica na otvorenom, zid za penjanje i mnoštvo pratećih sadržaja za najmlađe, idealan su preduslov  za uživanje i rekreaciju.

Moderno dizajnirani stambeni prostori u Boka Place-u u ponudi su kroz izbor raspoloživih privatnih rezidencijalnih jedinica ili stanova pod upravljanjem hotelskog operatera SIRO. Enterijeri privatnih rezidencija u Boka Place-u su zasnovani na konceptu opuštenog životnog ritma i prilagođenosti svim vašim potrebama tako da ćete se ovdje lako osjećati kao kod kuće. Okolni zajednički prostor prožet je aktivnostima, nudeći mogućnost da izgradite kvalitetne veze sa susjedima i porodicom, ali i mjesto za dinamičan život i lični razvoj.

Iza dosadašnje uspješne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investiciono-razvojni fond Dubaija (ICD).

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 40 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabilježeno je interesovanje iz preko 90 zemalja svijeta.

Novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthausa, sa atraktivnim rasponom cijena i pogodnim planom otplate, počev od 190,000 EUR.

Sa izgradnjom koja je u toku, i planiranim rokom završetka u 2023. godini, ovo je jedan od najuzbudljivijih   projekata  koji će biti realizovani u sklopu Porto Montenegra.

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi nautičkog naselja Porto Montenegro, posjetite www.bokaplace.com, kontaktirajte nas na [email protected] ili pozovite +382 32 661 059

Check Also

Telekom: Najzadovoljniji korisnici, rast prihoda i 80 odsto veća dobit

Crnogorski Telekom je u prvoj polovini 2021. godine postigao najveće zadovoljstvo korisnika na tržištu telekomunikacija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *