Za opuštene slobodne dane od Telekoma na poklon 100GB

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je krajem prvog kvartala ove godine imao najbolji kvalitet mobilnog interneta u Crnoj Gori, pokazuju zvanični podaci Agencije za elektronske komunikacije (EKIP), koji uzimaju u obzir pokrivenost teritorije 4G signalom kao i brzinu preuzimanja podataka kroz 4G mrežu.

U Telekomu su zato odlučili da svim postpejd i pripejd korisnicima za opuštene slobodne dane tokom praznika poklone 100 GB interneta i tako im omoguće surfovanje u najbržoj mreži bez razmišljanja o potrošnji gigabajta. Besplatne gigabajte je potrebno aktivirati slanjem poruke sadržaja 100GB na 1466, a gigabajti su validni do nedjelje u ponoć.

Ovim poklonom Telekom korisnicima poručuje da se nalaze u dobrim rukama.

„Koliko je povjerenje korisnika u Telekom mrežu najbolje govori podatak da već nekoliko godina zaredom bilježimo najviše internet saobraćaja, odnosno najveći godišnji protok gigabajta kroz mobilnu mrežu, u Crnoj Gori.

Istovremeno, Telekom ima najveći broj korisnika mobilnog interneta u zemlji, pa ovi podaci kada se ukrste dovoljno govore o pouzdanosti i kvalitetu naše 4G mreže, što nam dozvoljava da svim korisnicima tokom ovih slobodnih dana poklonimo 100 GB za surfovanje u najbržoj mreži“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Gigabajti se mogu aktivirati i kroz Telekom ME aplikaciju, a validni su od trenutka aktivacije do nedjelje, 23. maja, u ponoć.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *