Mišković se povlači iz operativnog upravljanja, Milka Vojvodić postaje CEO Delta Holdinga

Od 1. juna na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta Holdinga po kojoj će, umjesto predsjednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor. Miroslav Mišković, dosadašnji predsjednik Delta Holdinga, ubuduće će obavljati funkciju predsjednika Upravnog odbora.

Na novoj poziciji Mišković namjerava da se povuče iz operativnog upravljanja Kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmjeri u tri oblasti koje smatra krucijalnim za razvoj ne samo Delta Holdinga, već i društva u cjelini. Njegov fokus biće usmjeren na internacionalni razvoj Kompanije, na rad sa mladim ljudima u Kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo.

Poslovanje Delta Holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu (CEO) biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsjednik za ekonomiju i finansije. Članovi Izvršnog odbora biće potpredsjednici Kompanije i generalni direktori grupa-članica Delta Holdinga.

„U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promjene u menadžmentu Delta Holdinga“, izjavio je Miroslav Mišković.

Check Also

“Povećanje plata zdravstvenim radnicima od 30 do 40 odsto ako se usvoji zakon o budžetu”

Predstavnici Ministarstava održali su pres konferenciju povodom povećanja zarada u zdravstvu. Ministarka zdravlja Jelena Borovinić …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *