Mišković se povlači iz operativnog upravljanja, Milka Vojvodić postaje CEO Delta Holdinga

Dodajte komentar

Od 1. juna na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta Holdinga po kojoj će, umjesto predsjednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor. Miroslav Mišković, dosadašnji predsjednik Delta Holdinga, ubuduće će obavljati funkciju predsjednika Upravnog odbora.

Na novoj poziciji Mišković namjerava da se povuče iz operativnog upravljanja Kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmjeri u tri oblasti koje smatra krucijalnim za razvoj ne samo Delta Holdinga, već i društva u cjelini. Njegov fokus biće usmjeren na internacionalni razvoj Kompanije, na rad sa mladim ljudima u Kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo.

Poslovanje Delta Holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu (CEO) biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsjednik za ekonomiju i finansije. Članovi Izvršnog odbora biće potpredsjednici Kompanije i generalni direktori grupa-članica Delta Holdinga.

„U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promjene u menadžmentu Delta Holdinga“, izjavio je Miroslav Mišković.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *