Voli u Porto Montenegru

Dodajte komentar

Kompanija Voli sutra, u 12h otvara novi market u Tivtu,  u samom srcu Porto Montenegra, na šetalištu uz  obalu  (Strada Navale). Novi Voli market će u ponudi imati  premium ponudu od nekoliko hiljada artikala, razne delikatesne, konditorske, dnevno svježe, organske proizvode, uz internacionalnu ponudu prilagođenu zahtjevima gostiju Porto Montenegra.

Pored toga, predstavljaće omiljeno mjesto trgovine za domaće stanovništvo objedinjujući savremeni, internacionalni stil sa onim što na najljepši način predstavlja domaće i tradicionalno, u skladu sa standardima kvaliteta karakterističnim za Voli.

U novom   marketu u Tivtu, Voli će u skladu sa Zelenom inicijativom koju je pokrenuo Porto Montenegro implementirati zamjene plastičnih kesa, (kao i plastičnog asortimana za konzumaciju hrane) papirnim, u cilju smanjenja stope zagađenja.

“Želimo da neprestano uvodimo najbolje prakse i da zajedno sa Porto Montenegrom budemo primjer ostalima u ovom segmentu, da kao lideri na tržištu, postavimo standard u ovom domenu i napravimo vidljivu razliku u očuvanju životne sredine, kako bi podstakli domaće stanovništvo i goste da nam se pridruže u ojačavanju kulture ekološke svijesti”, navode iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *