Crnogorska komercijalna banka donirala vrijedni aparat Institutu za bolesti djece

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka je donirala Institutu za bolesti djece elektrohiruršku lemilicu, u vrijednosti od 8.479 eura, koja se koristi kod širokog spektra hiruških zahvata.

Donaciju su dr Saši Radoviću, direktoru Instituta za bolesti djece, predali Pal Kovač, glavni izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke i Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje.

Ovom prilikom, Kovač je poručio da je Crnogorska komercijalna banka dugogodišnji partner našeg zdravstvenog sistema. On je podsjetio da su, samo u protekle 4 godine, donirali zdravstvenom sistemu blizu 170.000 eura.

„Uvjeren sam da će i ova donacija Crnogorske komercijalne banke olakšati rad timu Instituta za bolesti djece, kako bi se mališani koji se ovdje liječe što brže vratili bezbrižnom i srećnom djetinjstvu. Kao najveća banka u Crnoj Gori, nastojimo da, kroz naše djelovanje, zaštitimo interese djece i to su vrijednosti od kojih ne odustajemo.  “ – istakao je Kovač.

Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje Crnogorske komercijalne banke, posebno se osvrnula na saradnju sa Institutom za bolesti djece.

„Partnerstvo sa Institutom za bolesti djece traje više od 10 godina, a naša Banka ostaje pouzdan saveznik ljekarima i medicinskom osoblju, na čelu sa dr Radovićem, u plemenitoj i važnoj misiji očuvanja zdravlja najmlađih.“ – zaključila je Vukčević.

Zahvaljujući se na na donaciji, dr Radović je istakao: “Djelovanje Crnogorske komercijalne banke je primjer da je briga za drušvo suštinska i temeljna vrijednost naših uspješnih kompanija i to me neizmjerno raduje. Podrška i razumijevanje koje dobijamo pomaže nam da unaprijedimo mogućnosti koje su nam na raspolaganju i odgovorimo na velike izazove koje naš poziv nosi”.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *