EPCG i CEDIS nove članice Asocijacije menadžera Crne Gore

Dodajte komentar

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković i izvršna direktorica AMM-a Anđela Radosavović sastali su se sa izvršnim direktorom Elektroprivrede Crne Gore Nikolom Rovčaninom i izvršnim direktorom Crnogorskog elektrodistributivnog sistema Vladimirom Čađenovićem, povodom zvaničnog pristupanja ove dvije velike i značajne kompanije članstvu AMM-a.

Raičković je istakao zadovoljstvo što su menadžmenti EPCG-a i CEDIS-a ovom odlukom prepoznali značaj AMM-a na domaćem, regionalnom i međunarodnom planu uz očekivanje da će se ostvariti kvalitetna saradnja, a sve u cilju sveukupnog društvenog i ekonomskog oporavka Crne Gore.

Rovčanin je istakao da je Asocijacija menadžera prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije.

Takođe je iskazao očekivanje da će EPCG i AMM u narednom periodu osmisliti i realizovati neke zajedničke projekte.

Čađenović je naveo da je neophodno raditi na snaženju Asocijacije menadžera Crne Gore i da ugled koji uživa AMM u poslovnom svijetu, ne samo u Crnoj Gori nego i šire treba još više iskoristiti.

On je dalje istakao da je siguran da će u periodu koji slijedi CEDIS i AMM ostvariti uspješnu i kvalitetnu saradnju u korist kompanije na čijem je čelu ali i privrede uopšte.

Rovčanin i Čađenović su sa zadovoljstvom prihvatili informaciju da su u skladu sa Statutom i pravilima Poslovnog kluba AMM-a postali i članovi Upravnog odbora AMM-a, ali i iskazali punu spremnost da kao članovi najvišeg upravljačkog tijela Asocijacije daju svoj lični doprinos snaženju zajedničke institucije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *