MoneyGram najavljuje strateško partnerstvo sa Poštom Crne Gore za širenje usluga širom zemlje

Dodajte komentar

MoneyGram klijenti sada mogu da prebacuju novac u skoro realnom vremenu za porodicu i prijatelje, da šalju novac direktno na bankovne račune ili da podižu novac na preko 130 lokacija Pošte Crne Gore

MoneyGram International, Inc., globalni lider u transferu novca širom svijeta između fizičkih lica, danas je najavio strateško partnerstvo sa Poštom Crne Gore za širenje usluga u zemlji. MoneyGram klijenti sada mogu da prebacuju novac u skoro realnom vremenu za porodicu i prijatelje, da šalju novac direktno na bankovne račune ili da podižu novac na preko 130 lokacija Pošte Crne Gore širom zemlje.

„MoneyGram je oduševljen partnerstvom sa Poštom Crne Gore”, rekao je Marius Dobrescu, direktor prodaje za jugoistočnu Evropu u MoneyGram-u. „Kako je MoneyGram dostupan u većini zemalja u kojima se nalazi crnogorska dijaspora, ovo partnerstvo nam omogućava da povežemo porodicu i prijatelje širom svijeta putem brzih, pogodnih i pristupačnih usluga transfera novca. “

Kako MoneyGram nastavlja da povećava svoje snažno prisustvo širom Crne Gore, ovo partnerstvo će omogućiti kompaniji da proširi mogućnosti za klijente, da omogući bolju uslugu, kao i da dođe do hiljade i hiljade klijenata koji žive u zemlji. MoneyGram je jedina kompanija za transfer novca u Crnoj Gori koja daje mogućnost uplate „gotovine na račun“ koja omogućava klijentima da novac šalju direktno na bankovni račun primaoca.

„Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa Poštom Crne Gore, koja će ovom saradnjom podržati našu misiju da podstaknemo kretanje novca“, rekla je Tamara Đorđević Lazić, direktorka kompanije Moneta MNE DOO, generalnog zastupnika MoneyGram servisa za Crnu Goru. „Nastavljamo da sprovodimo našu strategiju da budemo prvi izabrani servis za novčane transfere između fizičkih lica širom svijeta, i radujem se što ćemo nadograditi naše napore u širenju MoneyGram usluge u Crnoj Gori kroz ovo partnerstvo.“

Ova usluga će vremenom postati dostupna na još lokacija širom Crne Gore. Klijenti mogu pronaći više informacija o uslugama transfera novca, novim lokacijama i partnerima, novim kampanjama i još mnogo toga na veb lokaciji kompanije Moneta MNE DOO (https://monetamne.me ) ili na njenim društvenim kanalima (Instagram – @moneta.moneygram.mne)

O MoneyGram International, Inc.

MoneyGram je globalni lider u transferima novca između fizičkih lica širom svijeta. Mogućnosti MoneyGram-a koje su usredsređene na potrošače omogućavaju porodici i prijateljima da brzo i povoljno pošalju novac u više od 200 zemalja i teritorija, dok je za 90 zemalja sada omogućeno i digitalno slanje i prijem novca.

MoneyGram koristi svoju modernu, mobilnu platformu zasnovanu na API-ju i sarađuje sa vodećim svjetskim brendovima kako bi opsluživao milione ljudi svake godine kako kroz ulazak u posao tako i kroz digitalno poslovanje direktno prema klijentima.

Uz snažnu kulturu inovacija i neumorni fokus na korišćenju tehnologije za pružanje korisniku najboljeg iskustva na svijetu, MoneyGram predvodi evoluciju digitalnih novčanih transfera između fizičkih lica.

Za više informacija posjetite MoneyGram.com i pratite @MoneyGram.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *