Kreću avio linije iz Dubai-a i Ciriha ka Tivtu i Podgorici

Švajcarska avio-kompanija Čer Erlajns (Chair Airlines) 13. maja će obaviti prvi let od Ciriha do Podgorice, a letjeće “dva do tri puta nedjeljno”, četvrtkom i nedjeljom, a od jula i utorkom.

Od 5. maja Crna Gora nije na listi rizičnih država po Federalnoj kancelariji za javno zdravlje Švajcarse, pa je ulazak ulazak u tu zemlju moguć bez karantina.

– Oduševljeni smo što možemo omogućiti neprestanu konekciju putnicima i Crnogorskima koji žive u Švajcarskoj i omogućimo produžene vikende u “biseru Mediterana” – kazao je Florian Tomasi iz kompanije Čer Erlajns.

Cijena avio-karte od Ciriha do Podgorice prema podacima sa sajta švajcarske kompanije je 154 eura.

A ministar kapitalnih investicija Jakov Milatović najavio je da će avio-kompanija Fly Dubai od 25. juna ponovo početi sa letovima iz Dubaija za Tivat dva puta nedjeljno.

– Raduje me što će aviokompanija Fly Dubai ponovo početi sa letovima iz Dubaija za Tivat dva puta nedjeljno od 25. juna. Ova ruta povezaće Crnu Goru direktno sa UAE i ostatkom Bliskog Istoka – napisao je Milatović na Tviteru.

Check Also

Prvi ekonomski dijalog između Amerike i Crne Gore

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić poručio je danas na otvaranju Prvog ekonomskog dijaloga između Crne Gore i Sjedinjenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *