Premijum dizel dostupan i u Crnoj Gori

Predstavljeno Diesel Avio double filtered gorivo

U Podgorici je održana konferencija za medije povodom predstavljanja Diesel Avio Double Filtered premijum goriva, koje se od nedavno može naći na Jugopetrolovim EKO benzinskim stanicama.

„Jugopetrol AD u Crnoj Gori postoji preko sedam decenija i uvijek je nastojala da ide u korak sa vremenom i da sa velikim uspjehom razvija poslovanje. Poslednje četiri godine ulažemo velika sredstva u projekat modernizacije i širenja naše poslovne mreže jer nam je cilj konstantno unapređenje usluge na EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore kao i dostupnost svih vrsta proizvoda strogo kontrolisanog kvaliteta“ izjavio je ovom prilikom Vasilis Panagopoulos, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD.

O samoj tehnologiji filtriranja avionskog goriva koja je primijenjenja i na Diesel Avio Double Filtered premijum gorivu, govorio je Veselin Gačević, direktor sektora operativnih poslova i logistike kompanije Jugopetrol AD, koji je istakao da duplo filtriranje uklanja čestice nevezane vode i nečistoće.

Putem video prezentacije obratio se i Gergeli Češke, predstavnik kompanije Total, proizvođača specijalno kreiranih aditiva za Diesel Avio Double Filtered gorivo.

On je naveo da su povećanje cetanskog broja, poboljšane performanse, veća snaga motora i manja buka do 20% samo dio prednosti ovog goriva koje dugoročno štiti motor od korozije, smanjuje potrošnju goriva i samim tim izduvnih gasova.

“Testiranjem i korišćenjem novih, savremenih tehnologija u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda koje nudi, Jugopetrol AD želi da svim vozačima učini dostupnim i dizel gorivo premijum kvaliteta koje produžavaju vijek trajanja motora i umanjuju troškove održavanja”, saopšteno je iz kompanije.

Check Also

Norveška vlada traži 49 milijardi dolara iz stabilizacionog fonda

Norveška bi ove godine trebalo da povuče gotovo 50 milijardi dolara iz državnog stabilizacionog fonda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *