Crnogorska komercijalna banka nova članica Asocijacije menadžera Crne Gore

Crnogorska komercijalna banka je nova članica Asocijacije menadžera Crne Gore. Pál Kovács, glavni izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke i član Upravnog odbora Asocijacije menadžera, istakao je da je članstvo u Asocijaciji prilika za dalje unapređenje poslovnog i ekonomskog ambijenta. 

“Crnogorska komercijalna banka je članica OTP grupe i vodeća banka u državi sa najvećim kreditnim i depozitnim portfoliom, kao i najvećim brojem klijenata. Uzimajući sve to u obzir, članstvo u Asocijaciji menadžera Crne Gore vidimo kao priliku da kroz intezivnu saradnju i razmjenu iskustava učinimo da Crna Gora osavremeni i osnaži svoje upravljačke mehanizme i kapacitete sa ciljem valorizovanja svih njenih ekonomskih i ljudskih resursa.” – istakao je gospodin Kovács. 

Crnogorsku komercijalnu banku će u Asocijaciji menadžera Crne Gore još predstavljati i Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje (članica Odbora za oblasti liderstva i poslovnih žena), Žana Đurović, direktorica ljudskih resursa (članica Odbora za HR, trening i edukaciju), kao i Ivan Vučinić, izvršni direktor za IT i operacije (član Odbora za digitalnu transformaciju). 

Check Also

Đukanović: Izvanredna kompatibilnost hidro i solaranog potencijala u EPCG

Elektropriverda Crne Gore (EPCG) nema problema sa priključenjima, a kompatibilnost hidro i soloranog potencijala, sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.