Crnogorska komercijalna banka nova članica Asocijacije menadžera Crne Gore

Crnogorska komercijalna banka je nova članica Asocijacije menadžera Crne Gore. Pál Kovács, glavni izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke i član Upravnog odbora Asocijacije menadžera, istakao je da je članstvo u Asocijaciji prilika za dalje unapređenje poslovnog i ekonomskog ambijenta. 

“Crnogorska komercijalna banka je članica OTP grupe i vodeća banka u državi sa najvećim kreditnim i depozitnim portfoliom, kao i najvećim brojem klijenata. Uzimajući sve to u obzir, članstvo u Asocijaciji menadžera Crne Gore vidimo kao priliku da kroz intezivnu saradnju i razmjenu iskustava učinimo da Crna Gora osavremeni i osnaži svoje upravljačke mehanizme i kapacitete sa ciljem valorizovanja svih njenih ekonomskih i ljudskih resursa.” – istakao je gospodin Kovács. 

Crnogorsku komercijalnu banku će u Asocijaciji menadžera Crne Gore još predstavljati i Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje (članica Odbora za oblasti liderstva i poslovnih žena), Žana Đurović, direktorica ljudskih resursa (članica Odbora za HR, trening i edukaciju), kao i Ivan Vučinić, izvršni direktor za IT i operacije (član Odbora za digitalnu transformaciju). 

Check Also

Norveška vlada traži 49 milijardi dolara iz stabilizacionog fonda

Norveška bi ove godine trebalo da povuče gotovo 50 milijardi dolara iz državnog stabilizacionog fonda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *