Crnogorska komercijalna banka nova članica Asocijacije menadžera Crne Gore

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka je nova članica Asocijacije menadžera Crne Gore. Pál Kovács, glavni izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke i član Upravnog odbora Asocijacije menadžera, istakao je da je članstvo u Asocijaciji prilika za dalje unapređenje poslovnog i ekonomskog ambijenta. 

“Crnogorska komercijalna banka je članica OTP grupe i vodeća banka u državi sa najvećim kreditnim i depozitnim portfoliom, kao i najvećim brojem klijenata. Uzimajući sve to u obzir, članstvo u Asocijaciji menadžera Crne Gore vidimo kao priliku da kroz intezivnu saradnju i razmjenu iskustava učinimo da Crna Gora osavremeni i osnaži svoje upravljačke mehanizme i kapacitete sa ciljem valorizovanja svih njenih ekonomskih i ljudskih resursa.” – istakao je gospodin Kovács. 

Crnogorsku komercijalnu banku će u Asocijaciji menadžera Crne Gore još predstavljati i Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje (članica Odbora za oblasti liderstva i poslovnih žena), Žana Đurović, direktorica ljudskih resursa (članica Odbora za HR, trening i edukaciju), kao i Ivan Vučinić, izvršni direktor za IT i operacije (član Odbora za digitalnu transformaciju). 

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *