Mastercard i Voli u zajedničkoj akciji: 20% popusta za onlajn kupovinu u online prodavnici  Voli.me  

Dodajte komentar

Online trgovina dobija na zamahu u Crnoj Gori, a u želji da podstaknu korisnike da isprobaju sve prednosti koje donosi ova metoda poručivanja i plaćanja, kompanije Voli i Mastercard nagrađuju svoje korisnike sa 20% popusta na prvu obavljenu trgovinu na voli.me. u periodu od 26. aprila do 31. maja 2021. godine i važi za sve korisnike koji kupovinu obave sačuvanom Mastercard karticom, a popust se direktno obračunava.

Kao praktična, brza, sigurna i zdravstveno bezbjedna opcija, plaćanje platnim karticama putem interneta na voli.me, korisnicima omogućava da poručuju namirnice baš u vreme kada im je to potrebno, uz odabir termina dostave koji im najviše odgovara.

Posebnu pogodnost predstavlja primjena credentials-on-file rešenja, odnosno mogućnost čuvanja kartice u sigurnom i sertifikovanom okruženju.

Proces registracije je jednostavan: korisnik samo jednom unese podatke o svojoj Mastercard kartici na voli.me, a oni se zatim tokenizuju i postaju spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez komplikacija i potrebe za dodatnim unosima prilikom plaćanja. Podaci koji se čuvaju u enkriptovanom obliku uključuju broj kartice i datum isteka kartice – odnosno, podatke koji su vidljivi na samoj plastičnoj kartici. Podaci se čuvaju u skladu sa PCI DSS standardima globalne platne industrije, po kojima su platni sistemi trgovaca podložni redovnim provjerama i ažuriranjima sistema. Osjetljivi podaci kao što su PIN, CVC2, Mastercard SecureCode i Mastercard Identity Check kod nikada se ne čuvaju.

Iskoristite sjajnu povoljnost i uživajte u kupovini.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *