Održan prvi redovni sastanak članica Uduženja turističkih agencija

Dodajte komentar

U utorak 20.04. održan je prvi redovni sastanak članica Uduženja turističkih agencija Crne Gore (UTACG). Sastanak je upriličen u sali Jelena u hotelu Hilton sa početkom u 18:00h. Poštujući važeće epidemijske mjere, sastanku su uživo prisustvovali 16 predstavnika agencija, dok su se ostali priključili putem ZOOM platforme.

Sastanku su prisustvovali i državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja, Ivana Đurović kao i izvršni direktor nove nacionalne avio-kompanije ToMontenegro Predrag Todorović. Članovi su imali priliku da čuju veoma korisne informacije koje su gosti podijelili a vezano za aktivnosti po pitanju primjene COVID mjera tokom nastupajuće turističke sezone, oblicima podrške turističkim radnicima, ponovnom pokretanju avio linije i slično.

Predsjednik udruženja, Milija Bojović, je istakao da je ovaj sastanak samo početak i najava niza aktivnosti koje će se realizovati sa ciljem da se udruženje uključi u više različitih odbora čime bi se ojačala uloga UTACG u odlukama koje se tiču turističke privrede i povezanih pitanja.

Tokom zatvorenog dijela sastanka, članovi su razmijenjivali iskustva i davali predloge za dalje aktivnosti koje će imati za cilj da se što lakše prevaziće ovaj težak period u kojem se trenutno nalazimo.

Sastanci će biti praksa u budućem periodu kada je UTACG u pitanju.

Iz udruženja pozivaju sve zainteresovane agencije da posjete njihov sajt www.utacg.me, saznaju više o uslovima i pošalju zahtjev za članstvo.

Izvor: Mediabiro.tv

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *