Terabajt interneta za vrhunsko korisničko iskustvo u Telekom mreži

Dodajte komentar

Biznis korisnicima Crnogorskog Telekoma iz ove kompanije stiže najbolja ponuda za mobilni internet do sada – do terabajta interneta u paketu, popust na pretplatu do isteka ugovora, i neograničen internet za streaming video sadržaja za najpopularnije platforme.

Korisnici NET Biznis Regular i NET Biznis Superior paketa sada dobijaju 200 ili 500 GB, u zavisnosti od paketa, uz dodatnih 200 GB (za Regular) odnosno 500 GB (za Superior) ukoliko potpišu ugovor na 12 ili 24 mjeseca. Popust od 25% na pretplatu Regular paketa tokom trajanja ugovora dobijaju novi korisnici koji ugovor potpišu do kraja juna.

Novinu predstavlja i Stream On servis, zahvaljujući kojem korisnici Regular i Superior paketa, kako novi tako i oni koji produže ugovor, bez dodatne naknade i bez potrošnje gigabajta iz paketa mogu da gledaju video sadržaj na aplikacijama YouTube, HBO GO, Netflix i Extra TV.

Iz Telekoma ističu da su NET Biznis paketi dizajnirani kako bi biznis korisnicima u najvećoj mogućoj mjeri olakšali obavljanje svakodnevnih poslovnih zadataka. Tako osim gigabajta za surfovanje korisnicima omogućavaju bezbjedan pristup korporativnom mejlu i podacima bilo gdje i bilo kada kroz Telekom Cloud, koji podrazumijeva do 200 GB prostora za skladištenje podataka i Trend Micro Antivirus zaštitu.

Osim toga, NET Biznis paketi korisnicima omogućavaju dijeljenje gigabajta iz paketa sa odabranim Telekom postpejd brojevima, kao i besplatnu aktivaciju Travel&Surf 3 dana opcije za Superior korisnike jednom mjesečno.

Ponuda traje do kraja juna ove godine, a više detalja može se pronaći na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/net-biznis

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *