Kineski magazin WiTrip dodijelio Crnoj Gori prestižnu nagradu “TOP 10 svjetskih destinacija iz snova”

1 komentar

Kineski turistički magazin “WiTrip” dodijelio je Crnoj Gori prestižnu nagradu “TOP 10 svjetskih destinacija iz snova“. Riječ je o magazinu namjenjenom putnicima koji teže luksuznom odmoru, sa kreativnim konceptom “kulturni turizam, samopouzdanje i uživanje u životu”.

Prema riječima predstavnika ”WiTrip” magazina, Crna Gora je zahvaljujući turističkim potencijalima ali i sve značajnijem uticaju na turstičkoj mapi svijeta, jedna od najpoželjnijih destinacija u 2021.godini.

”Svečana ceremonija dodjele nagrada održana je u Šangaju u prisustvu više od 200 predstavnika turističke i hotelske industrije Kine, a pored Crne Gore dobitnici ove prestižne nagrade su: Francuska, Južna Afrika, Finska, Švajcarska, Izrael, Uganda, Holandija, Irska i Norveška. Imajući u vidu da se turistički časopis “WiTrip” distribuira u svim većim kineskim gradovima, među kojima su Peking, Šangaj, Guandžo i Hangdžo, ovo priznanje potvrda je da Crna Gora postaje sve atraktivnija turistička destinacija na udaljenom tržištu Kine.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u kontinuitetu realizuje promotivne aktivnosti na kineskom tržištu u okviru kampanje pod nazivom “Wild Soul of Europe – Slow Adventure”, saopšteno je iz NTO Crne Gore.

Kako dodaju, još jedan u nizu promotivnih događaja na kojem će biti predstavljena turistička ponuda destinacije je prvi “EUROPE Virtual Travel Trade Show” koji se održava od 19-23.aprila u Kini. Ovaj virtuelni sajam organizuje Evropska komisija za putovanja (ETC), a NTOCG kao punopravna članica ETC-a učestvovaće na sajmu.

U cilju promocije Crne Gore kao turističke destinacije na tržištu NR Kine, u toku je i kampanja koja se realizuje pod sloganom “U društvu prirode”.na svim većim kineskim platformama, među kojima su i društvene platforme “Weibo” i “WeChat”.

Izvor: Portal Analitika

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Zasluzeno,jedva cekam da ovo zlo od virusa stane pa da ko nekada sa porodicom dodjem u Crnu Goru i u cars4rent iznajmim auto pa da malo uzivamo kupajuci se u moru a malo obilazeci planiske lepote.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *