Novi Xiaomi Mi 11 dostupan u Telekomu, do 11. aprila na poklon pametni sat

Dodajte komentar

U eri u kojoj sve više pojedinaca uspješno izražava svoju kreativnost kroz fotografije i snimke, kvalitet mobilnog telefona – džepne kamere koja je uvijek uz vas – sve više dolazi do izražaja. Upravo zato je Xiaomi sa modelom Mi 11 odlučio da baš njima ponudi nevjerovatan kvalitet kamere i zvuka. Novi Xiaomi model dostupan je u Crnogorskom Telekomu preko sajta www.telekom.me, a svi koji do 11. aprila rezervišu svoj model dobiće na poklon Mi Watch, pametni sat.

Oslobodite svoj kreativni potencijal sa 108MP trostrukom kamerom i nizom naprednih AI filmskih režima

Mi 11 je poput vrhunskog filmskog studija koji staje u vaš džep, a zahvaljujući trostrukoj zadnjoj kameri pretvoriće svakog foto i video entuzijastičnog početnika u filmskog režisera. Mi 11 može se pohvaliti senzorom najviše rezolucije na svijetu – kamera širokog ugla opremljena je 108 MP primarnim senzorom kojim Mi 11 snima kristalno jasne slike sa blistavim detaljima uporedive samo sa onima profesionalnog DSLR fotoaparata ili kamerama bez ogledala. Kamera od 13 MP sa izuzetno širokim uglom i telemakro 5 MP objektiv upotpunjuju podešavanje zadnje kamere nudeći impresivne pejzažne i detaljne snimke sa sjajnim bokehom. Sa prednje strane, kamera od 20 MP umanjuje okvire osiguravajući da korisnici i dalje izgledaju najbolje prilikom slikanja selfie fotografije ili tokom video razgovora s prijateljima.

Vidjećete i čuti svaki detalj zahvaljujući 120Hz 6.81’’ AMOLED DotDisplay ekranu i SOUND BY Harman Kardon ozvučenju

Mi 11 opremljen je jednim od najboljih ekrana na tržištu koji je dobio ocjenu A+, a DisplayMate, vodeća svjetska profesionalna institucija koja procjenjuje kvalitet ekrana ga je proglasio najboljim ekranom. Sa vrhunskim 120Hz 6,81” AMOLED DotDisplay ekranom, Mi 11 jednako je impresivan i za gledanje i za upotrebu.

Zahvaljujući brzini uzorkovanja na dodir od 480 Hz i senzoru otiska prsta na ekranu, Mi 11 omogućuje korisnicima glatko i brzo otključavanje uređaja bez nametljivih ureza ili okvira koji blokiraju ekran.

S primamljivim Harman Kardon profesionalno podešenim dvostrukim zvučnicima, Mi 11 donosi vrhunski filmski zvuk, dok ga Corning® Gorilla® Glass Victus™ štiti od skupih oštećenja uzrokovanih padovima.

Budite uvijek jedan korak ispred sa najnaprednijim performansama na svijetu

Mi 11 prvi je telefon sa Qualcomm® Snapdragon™ 888 procesorom čime redefiniše vodeće performanse sa najnaprednijom mobilnom platformom na svijetu. Qualcomm® Snapdragon™ 888 procesor u potpunosti unapređuje tržište sa svojim Adreno™ 660 GPU-om, Qualcommom® AI mehanizmom 6. generacije i X60 modemom – stapanjem AI tehnologije sa munjevito brzim 5G povezivanjem2.

Zahvaljujući najmodernijem LiquidCool sistemu za hlađenje na ovom se uređaju možete baviti ekstremnim igranjem i drugim aktivnostima velikog opterećenja pri čemu će uređaj ostati hladan. U isto vrijeme, njegova 4600mAh baterija obezbijediće dugotrajno korišćenje, a zapanjujuća trostruka kombinacija od 55W žičnog, 50W bežičnog i 10W obrnutog punjenja3 i kompaktnog, ali snažnog GaN punjača od 55W uključenog u pakovanju, osiguraće da nikada ne ostanete bez baterije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *