CKB EU mikro krediti za obrtna sredstva u svrhu implementacije sistema fiskalne kase

Dodajte komentar

U skladu sa projektom koji Poreska uprava sprovodi u saradnji sa svim privrednim društvima u Crnoj Gori, a u cilju elektronske fiskalizacije, CKB je pripremila kredit namijenjen malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme potrebne za sistem elektronske fiskalne kase.

„Prepoznali smo potrebu malih i srednjih preduzeća za podršku u procesu implementacije sistema elektronske fiskalne kase, pa smo u okviru linije EU mikro kredita obezbijedili CKB EU mikro kredit za obrtna sredstva u ovu svrhu. Kredit se odobrava u iznosu od 500 do 25.000 eura, sa rokom otplate  od 12 do 36 mjeseci. Kao posebnu povoljnost istakla bih i to da, uz svaki odobreni kredit, CKB poklanja svojim klijentima CKB GO servis bez naknade za mjesečno održavanje tokom prvih 12 mjeseci otplate kredita“, izjavila je Sandra Kordić, izvršna direktorica Sektora za poslovanje sa fizičkim i pravnim licima.

Dokumentaciju potrebnu za apliciranje za CKB GO, klijent može predati u momentu odobravanja kredita, što proceduru apliciranja čini bržom i jednostavnijom.

Dodatna povoljnost aktivacije CKB GO servisa je i ostvarivanje prava na popust od 20% na sva plaćanja u nacionalnom platnom prometu preko CKB GO aplikacije u odnosu na šalterska plaćanja.

Klijenti će biti u mogućnosti da apliciraju za CKB EU mikro kredit za obrtna sredstva do 01.07.2021. godine od kada i počinje obavezna primjena sistema elektronskih kasa.

Za više informacija o kreditu, možete kontaktirati sa nama putem mejla [email protected], pozivanjem CKB Contact Center 19894 ili posjetite najbližu poslovnicu CKB-a gdje možete dobiti detaljne informacije o uslovima i načinu realizacije kredita.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *