Tesla iznenađujućim potezom potvrdila predanost bitcoinu

Tesla je ovih dana značajno pomogla softveru otvorenog koda bitcoina. Proizvođač automobila otkrio je grešku u otvorenom izvornom bitcoin procesoru plaćanja i novčaniku BTCPay Server, a takođe je pomogao projektnom timu da ispravi nedostatak.

Kompanija za električna vozila i obnovljive izvore energije obavijestila je tim BTCPay-a o grešci nakon pregleda GitHub-a projekta prošle nedjelje. To utiče na korisnike koji pokreću BTCPay iz “Docker Deployment-a, imaju konfigurirani poslužitelj e-pošte i omogućuju registraciju za korisnike u Postavke pružalaca > Pravila”, prema postu na BTCPay-ovom GitHub-u koji uključuje softversku zakrpu.

“Sigurnosni tim izvršio je reviziju i kontaktirao nas. Zatim smo se usredotočili na popravljanje većine tačaka koje su otkrili jednu po jednu. Sada nam pomažu u poboljšanju našeg postupka otkrivanja povezanih sa sigurnošću ”, rekao je osnivač BTCPaya Nicolas Dorier za CoinDesk.

Check Also

“To Montenegro” dobio dozvolu za rad

Agencija za civilno vazduhoplovstvo (ACV) juče je, prema nezvaničnim saznanjima „Vijesti“, novoj nacionalnoj avio-kompaniji “To …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *