VOLI i Crnogorski Telekom predstavili jedinstvene opcije za sve korisnike Volim pripejd paketa

Dodajte komentar

Kompanija VOLI i Crnogorski Telekom predstavili su jedinstvene opcije za sve korisnike Volim pripejd paketa. Tako će svi novi Volim pripejd korisnici kada registruju broj dobiti 200 minuta ka Volim grupi i Telekom mobilnoj mreži, 2 GB interneta za surfovanje, 20 GB za TikTok i još 20 GB za Viber, dok će postojećim korisnicima ta opcija biti automatski aktivirana, a sve te povoljnosti validne su 30 dana.

 Ono što će posebno obradovati korisnike, navodi se u saopštenju Volija i Telekoma, jeste činjenica da će nakon 30 dana automatski biti aktivirana nova opcija istog sadržaja i trajanja, koju mogu plaćati odloženo, kako budu dopunjavali račun. Cijena opcije je 3,99 eura, a da bi se aktivirala svaka sljedeća opcija, potrebno je da prethodna bude plaćena.

Za svaku kupovinu u vrijednosti od 15 eura i više u VOLI marketima, Volim pripejd korisnici dobijaju bonus dopunu Volim računa i to, u zavisnosti od vrijednosti kupovine.

 „Kada smo sa kompanijom VOLI prije sedam godina predstavili novi brend Volim, cilj je bio da korisnicima ponudimo jedinstven pripejd koncept na crnogorskom tržištu, što je i inače praksa Telekoma – analiziramo potrebe korisnika i kreiramo jedinstvene ponude kakvih nema na tržištu, da bi odgovorili na njihove potrebe. Kompaniji VOLI smo zahvalni na saradnji na ovom projektu, i uvođenjem novih opcija i mogućnosti za Volim korisnike želimo da pokažemo koliko nam je stalo kako do tog partnerstva tako i do zajedničkih korisnika“, kazala je Nataša Jauković, vođa sližbe za razvoj mobilnih proizvoda za rezidencijalne korisnike 

 Promotivna cijena Volim SIM kartice je 1 euro, i ima 1 euro inicijalnog kredita. Više informacija o Volim pripejd ponudi može se pronaći na sajtu www.voli.me

Volijevi kupci već godinama koriste prednosti Volim mreže, koja zahvaljujući jedinstvenoj  mogućnosti besplatne dopune, predstavlja značajnu olakšicu u smislu ekonomičnog trošenja novca, ali i vremena. Nove povoljnosti  na najljepši način pokazuju  zajedničku brigu kompanija Voli i Telekom o našim potrošačima i korisnicima usluga,  pružajući im u kontinuitetu vrijednost više i njegujući dugogodišnje povjerenje.“ Izjavila je ovim povodom Olivera Lakonić, direktorka marketinga kompanije Voli.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *