“Jadrolinija” će i ove godine povezivati liniju Bar-Bari

Pomorsku liniju Bar Bari i ove sezone povezivaće putnički brod “Dubrovnik” kompanije “Jadrolinija”, a prema ugovoru, koji je potpisan u sjedištu ove kompanije u Rijeci, prvo ovogodišnje putovanje zakazano je za 1. jun.

Ovo je peta godina da fetibot hrvatske pomorske kompanije povezuje crnogorsku i italijansku obalu.

Ugovor su potpisali v.d. izvršnog direktora AD Barska plovidba Mirsad Tršić i predsjednik Uprave “Jadrolinije” David Sopta.

“Liniju će održavati Jadrolinijin trajekt “Dubrovnik” koji, zahvaljujući svom kapacitetu i sadržajima poput kabinskog smještaja i restorana, putnicima nudi ugodno spajanje obala Jadrana. Početak plovidbe na liniji Bar Bari zakazan je za 1. jun 2021. godine. Prema ugovoru, brod “Dubrovnik” će na liniji Bar Bari saobraćati do 24. novembra”, saopšteno je iz Barske plovidbe.

Ovaj se ugovor već tradicionalno potpisuje od 2016. godine, a njime se definiše povezivanje luke Bari sa lukom Bar, a u sklopu međunarodne linije Dubrovnik Bari.

Saradnja između Barske plovidbe i Jadrolinije podrazumijeva, osim održavanja linije, poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija.

Check Also

Konstituisan OU metalurgije i metaloprerađivačke industrije

Novi saziv Odbora udruženja metalurgije i metaloprerađivačke industrije Privredne komore Crne Gore konstituisan je 22. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.