Magenta 1 Biznis – još bolja ponuda sa još bržim internetom

Dodajte komentar

Brzina interneta do 300 Mbps na optici, zatim brži download i upload podataka za sve korisnike, dodatnih 100 GB i do 50% popusta na pretplatu za nove postpejd brojeve u sklopu paketa – riječ je o unaprijeđenoj Magenta 1 Biznis ponudi Crnogorskog Telekoma. Magenta 1 Biznis je najbolje iz fiksnog, mobilnog i Cloud svijeta na jednom mjestu, a iz Telekoma ističu da poslovni korisnici mogu sami da sklope idealan paket.

Magenta 1 Biznis, napominju iz te kompanije, može sadržati neograničen broj mobilnih i fiksnih brojeva, a minimalan broj komponenata je jedan paket iz mobilne mreže i jedan paket iz fiksne mreže. Sve ostalo može se dodavati po želji, i tako kreirati idealno rješenje.

„Magenta 1 Biznis paket dizajniran je tako da odgovara pojedinačnim potrebama svakog biznisa. Fleksibilnost, sigurnost i sloboda u korišćenju bili su glavni kriterijumi kojima smo se vodili kada smo kreirali ovu ponudu. Zahvaljujući tome, naši poslovni korisnici i partneri mogu da komuniciraju bez ograničenja, u kancelariji i van nje, uz pouzdan i brz internet. Cloud usluge u sklopu paketa podrazumijevaju siguran prostor za čuvanje podataka, efikasnu antivirus zaštitu, i pristup mejlovima sa bilo kog uređaja, bez obzira gdje se nalazite. Uz sve to, tu je i sloboda pri izboru usluga, pa korisnici mogu da biraju šta im treba i koliko im treba, i da sami sklope paket po mjeri svog biznisa“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Zahvaljujući novoj ponudi, u novom Magenta 1 Biznis paketu internet je još brži, čak do 300 Mbps na optici, u zavisnosti od tehničkih mogućnosti na lokaciji na kojoj se instaliraju servisi, a novi ruter za još brži internet besplatan je za nove korisnike i uz produženje ugovora. Svi korisnici Magenta 1 Biznis paketa, već aktivni kao i novi, dobijaju brži internet kako za preuzimanje podataka (download) tako i za njihovo slanje (upload).

Takođe, svaki novi postpejd korisnik koji se pridruži paketu ostvaruje do 50% popusta na pretplatu, u zavisnosti od odabranog postpejd paketa, dok traje ugovor. Uz to, dodatnih 100 GB na telefonu koji važe tokom prve polovine trajanja ugovora očekuje sve nove postpejd korisnike koji se pridruže paketu Magenta 1 Biznis, kao i one koji pređu na veći paket.

Poslovni korisnici koji žele da zadrže Magenta 1 Biznis paket koji trenutno koriste mogu da aktiviraju do sada najpovoljniju internet opciju – 10 GB mjesečno za 1,90 EUR  mjesečno.

Promotivna ponuda traje do kraja maja 2021, a više informacija o novoj Magenta 1 Biznis ponudi i portfoliju usluga za poslovne korisnike dostupno je na sajtu kompanije https://telekom.me/poslovni-korisnici

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *