“ToMontenegro” raspisao konkurse za posao na više pozicija

Dodajte komentar

Nova avio-kompanija ToMontenegro raspisala je konkurse za više radnih pozicija, na koje se zainteresovani mogu prijaviti do 22. marta.

“Želimo da zajedničkim snagama podignemo brend koji će biti prepoznatljiv po tome što je putnik uvijek na prvom mjestu. U isto vrijeme cilj je da budemo prvi izbor svakom putniku kome je polazište ili odredište Crna Gora. To je ključ za kvalitet i ostvarenje naše misije, a to je zdrava nacionalna avio kompanija”, navodi se u jednom od oglasa koji su objavljeni na portalu Zaposli.me.

Kako su dodali iz kompanije, proces selekcije i regrutacije u ToMontenegro ima za cilj da obezbijedi najbolji odabir među kandidatima, koji će znanjem i idejama doprinijeti stvaranju stabilne i jake kompanije.

Konkurs je raspisan za direktora Sektora za održavanje vazduhoplovanominovana osoba za CAMO i MO, kao i za rukovodioce odjeljenja CAMO, MCC, održavanja i QA, šefa baze Podgorica, linijskih baza Tivat i Beograd, kao i za šefove pogonskog održavanja i službi inženjeringa i proizvodnje.

Raspisani su oglasi za poticije: vođe smjena B1 i B2 licencirani mehaničar – baza Podgorica.

Za potrebe ToMontenegra traže se i direktori za saobraćaj, Centra za obuku vazduhoplovnog osoblja, kao i sektora zemaljske i letačke operative i za održavanje vazduhoplova.

Konkurs je raspisan i za upravnika magacina, šefa Službe planiranja i proizvodnog inženjeringa, Safety Managera, rukovodioca Odjeljenja za bezbjednost, kao i za Compliance Monitoring i Publication Managera.

Svi zainteresovani prijave mogu slati na mejl [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *