Dr Arsenijević 13. marta dolazi u Podgoricu

U poliklinici DaVinci 13. marta gostovaće dr Vladimir Arsenijević, specijalista opšte i urgentne hirurgije, načelnik prijemno-trijažne službe Klinike za urgentnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Dr Arsenijević stručnjak je u inovativnoj oblasti estetske medicine i soft hirurgije, a višegodišnje iskustvo, omogućava mu da vam na osnovu samo jednog pregleda preporuči pravu terapiju i tretman za vas. Prepustite se sigurnim rukama dr Vladimira Arsenijevića.

Usluge koje izvodi dr Arsenijević su:

  • Regeneracija kose– radi se o svjetski poznatoj i priznatoj proceduri “Regenera Activa”, koja predstavlja jednu od najsigurnijih i najefikasnijih tretmana regeneracije kose. To je bezbolna terapija koja se oslanja na sopstvene ćelije da regeneriše nove folikule kose, što na kraju dovodi do rasta nove kose.
  • Mezoterapija tijela – medicinska tehnika, slična postepenoj mini-liposukciji, gdje dolazi do topljenja masnih naslaga, koje se na različite prirodne načine izbacuju iz organizma.
  • Mezoterapija lica– kada je riječ o mezoterapiji lica, postoji površinska mezoterapija koja se naziva i Mezolift ili popularnije „Holivudski tretman“ i dubinska mezoterapija poznata i kao Biorevitalizacija
  • Hijaluronski fileri – se najčešće koriste za popunjavanje bora na licu i vratu, za lifting lica, podizanjem i popunjavanjem jagodica kao i za hidrataciju i ispravljanje neravnina na koži celog lica. Hijaluronska kiselina, koja se koristi u ovoj metodi, je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože i čini kožu elastičnom i čvrstom
  • Botox – je svakako najpopularnija anti-aging procedura na svijetu. Može se koristiti kao prevencija nastanka bora u mlađem dobu, jer preventivnim djelovanjem na njihov nastanak uz manje truda, materijala i rada se dugoročnije održava mladolikost. Najčešće se primjenjuje za “peglanje bora”, ispravljanje kapaka ili obrva, u prevenciji nastanka dubokih bora, sprečavanju bola i prekomjernog znojenja.

O dugogodišnjem radu doktora možete se informisati na doktorovom Instagram profilu  @drvladimir.arsenijevic ili na sajtu www.drvladimirarsenijevic.com

ℹ Za sve informacije i zakazivanja, stojimo vam na raspolaganju putem brojeva telefona:

📲+38269059359
📲+38268059359
📲+38267059359

📍 Vlada Ćetkovića 34, Podgorica 8100
[email protected]

Check Also

Zbog pada potrošnje, njemačke banke ograničavaju iznos koji se može držati na računu

Institut njemačke ekonomije (IW) iz Kelna je izračunao kako su potrošači u ovoj zemlji potrošili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *