Revolut će u Hrvatskoj odsad poslovati i kao banka u Hrvatskoj

Revolut, globalna finansijska platforma s više od 15 milijuna klijenata širom svijeta, danas je operacionalizirala svoju evropsku dozvolu za specijaliyovano bankarstvo u Hrvatskoj.

Depoziti klijenata u Hrvatskoj koji počnu koristiti Revolut Bank dodatne usluge sada će biti zaštićeni shemom osiguranja depozita.

Klijenti u Hrvatskoj sada mogu nadograditi svoju aplikaciju Revolut Bank dodatnim uslugama. Postupak nadogradnje trajaće samo nekoliko minuta.

Do danas je Revolut privukao više od 150 000 klijenata u Hrvatskoj, a zahvaljujući brzorastućoj finansijskoj tehnologiji, uvjereni smo da će depozitni računi, uz široku paletu proizvoda i usluga kompanije Revolut, pružiti klijentima u Hrvatskoj veću kontrolu, vrijednost i sigurnost od tradicionalne banke, prenosi SEEbiz.

„Revolut je sada najbrže rastuća kompanija financijske tehnologije u Evropi jer stavljamo klijenta u centar svega što radimo. Naš dizajn proizvoda je bez premca, nemamo skrivenih naknada i neprestano gradimo nove i inovativne finansijske proizvode“, rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut Bank.

„Pokretanje banke u Hrvatskoj pružiće našim klijentima veći stepen sigurnosti i povjerenja i omogućiće nam lansiranje niza novih proizvoda i usluga u bliskoj budućnosti“, nastavio je Mirkės.

Check Also

U Montenegro erlajnsu otvoren predstečajni postupak

U kompanijama “Montenegro erlajns” uveden je predstečajni postupak, dok je ročište, na kojem će se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *