Mtel: Smart telefoni uz ratu do 3 eura i neograničene razgovore

U susret proljeću kompanija MTEL je pripremila najpovoljniju prodajnu akciju telefona do sada. Korisnicima preostaje samo da unesu dašak proljeća i uživaju u sjajnim modelima telefona po nevjerovatnim cijenama uz Urban Neo M+ pakete.

Uz paket Urban Neo M+ Samsung Galaxy A40 košta samo 2€ mjesečno,  a Xiaomi Note 8 Pro samo 3€ mjesečno.  Ukoliko korisnik želi da telefon plati jednokratno, a ne na 24 mjesečne rate, onda je dovoljno samo 1 euro  za Xiaomi Note 8 T  i Xiaomi Redmi 8A.

Podsjećamo da u svim Urban Neo paketima korisnik dobija neograničene razgovore i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i velike količine mobilnog Interneta po maksimalnoj brzini, čak i do 150 GB.

Ponuda telefona važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Telefone je moguće kupiti i uz ostale pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u http://www.mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Check Also

ICT Cortex analizirao rezultate poslovanja 30 najuspješnijih IT kompanija u Crnoj Gori

ICT Cortex – klaster za informacione tehnologije, inovacije, edukaciju, dizajn i tehnološki razvoj Crne Gore, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *