Hrvatska ambasada i Asocijacija menadžera pokreću Diplomatsko – poslovni forum

Dodajte komentar

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore gdin Budimir Raičković susreo se danas sa Ambasadorom Republike Hrvatske u Crnoj Gori gdinom Veselkom Grubišićem. Obostrano je ocijenjeno da je saradnja Asocijacije i Ambasade na veoma visokom nivou i da na ovim prostorima treba da nas veže uzajamno razumijevanje, humanost i solidarnost, zbog čega se ambasador posebno zahvalio predsjedniku i članstvu AMM-a na aktivizmu i podršci za vrijeme razornog zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku.

Ambasador Hrvatske se interesovao za pripremu predstojeće izborne Skupštine AMM-a, vjerujući da će Asocijacija nastaviti da igra značajnu ulogu na poslovno društvenoj sceni Crne Gore, ali i kao jedan od lidera povezivanja u regionu jugoistočne Evrope, posebno u okviru Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope AMSEE.

Postignut je dogovor da AMM i Ambasada Hrvatske započnu realizaciju projekta formiranja Diplomatsko poslovnog foruma, kroz koji će crnogorski privrednici i poslovna zajednica imati priliku da komuniciraju sa predstavnicima ambasada u Crnoj Gori, koje se uključe u ovaj projekat.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *