Mastercard i Voli u zajedničkoj akciji: 10% popusta za online kupce

Nakon uspješnog lansiranja online prodavnice voli.me u decembru 2020. i odličnih reakcija korisnika, kompanije Voli i Mastercard uvode još jednu novinu u omiljenu internet prodavnicu i dodatno nagrađuju svoje korisnike sa 10% popusta na prve dvije trgovine, tokom marta.

Sve što je potrebno uraditi kako bi iskoristili ovu pogodnost je da u periodu od 1. do 31. marta 2021. godine kupovinu obavite sačuvanom Mastercard karticom. Prvi popust se odmah obračunava, a drugo umanjenje računa biće obračunato prilikom naredne kupovine.

Da je internet trgovina u Crnoj Gori u porastu, govori podatak MasterIndex istraživanja koje je kompanija Mastercard sprovela, a koje govori da je samo tokom prvog talasa pandemije, broj onih koji plaćaju online porastao za čak 31%. Kao praktična, brza, sigurna i zdravstveno bezbjedna opcija, plaćanje platnim karticama putem interneta na voli.me, korisnicima omogućava da poručuju namirnice i potrepštine baš u vrijeme kada im je to potrebno, uz odabir termina dostave koji im najviše odgovara.

Posebnu pogodnost predstavlja primjena credentials-on-file rješenja, odnosno mogućnost čuvanja kartice u sigurnom i sertifikovanom okruženju. Proces registracije je jednostavan: korisnik samo jednom unese podatke o svojoj Mastercard kartici na voli.me, a oni se zatim tokenizuju i postaju spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez komplikacija i potrebe za dodatnim unosima prilikom plaćanja.

Podaci koji se čuvaju u enkriptovanom obliku uključuju broj kartice i datum isteka kartice – odnosno, podatke koji su vidljivi na samoj plastičnoj kartici. Podaci se čuvaju u skladu sa PCI DSS standardima globalne platne industrije, po kojima su platni sistemi trgovaca podložni redovnim provjerama i ažuriranjima sistema. Osjetljivi podaci kao što su PIN, CVC2, Mastercard® SecureCode™ i Mastercard® Identity Check™ kod nikada se ne čuvaju.

Check Also

Zbog pada potrošnje, njemačke banke ograničavaju iznos koji se može držati na računu

Institut njemačke ekonomije (IW) iz Kelna je izračunao kako su potrošači u ovoj zemlji potrošili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *