Mastercard i Voli u zajedničkoj akciji: 10% popusta za online kupce

Dodajte komentar

Nakon uspješnog lansiranja online prodavnice voli.me u decembru 2020. i odličnih reakcija korisnika, kompanije Voli i Mastercard uvode još jednu novinu u omiljenu internet prodavnicu i dodatno nagrađuju svoje korisnike sa 10% popusta na prve dvije trgovine, tokom marta.

Sve što je potrebno uraditi kako bi iskoristili ovu pogodnost je da u periodu od 1. do 31. marta 2021. godine kupovinu obavite sačuvanom Mastercard karticom. Prvi popust se odmah obračunava, a drugo umanjenje računa biće obračunato prilikom naredne kupovine.

Da je internet trgovina u Crnoj Gori u porastu, govori podatak MasterIndex istraživanja koje je kompanija Mastercard sprovela, a koje govori da je samo tokom prvog talasa pandemije, broj onih koji plaćaju online porastao za čak 31%. Kao praktična, brza, sigurna i zdravstveno bezbjedna opcija, plaćanje platnim karticama putem interneta na voli.me, korisnicima omogućava da poručuju namirnice i potrepštine baš u vrijeme kada im je to potrebno, uz odabir termina dostave koji im najviše odgovara.

Posebnu pogodnost predstavlja primjena credentials-on-file rješenja, odnosno mogućnost čuvanja kartice u sigurnom i sertifikovanom okruženju. Proces registracije je jednostavan: korisnik samo jednom unese podatke o svojoj Mastercard kartici na voli.me, a oni se zatim tokenizuju i postaju spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez komplikacija i potrebe za dodatnim unosima prilikom plaćanja.

Podaci koji se čuvaju u enkriptovanom obliku uključuju broj kartice i datum isteka kartice – odnosno, podatke koji su vidljivi na samoj plastičnoj kartici. Podaci se čuvaju u skladu sa PCI DSS standardima globalne platne industrije, po kojima su platni sistemi trgovaca podložni redovnim provjerama i ažuriranjima sistema. Osjetljivi podaci kao što su PIN, CVC2, Mastercard® SecureCode™ i Mastercard® Identity Check™ kod nikada se ne čuvaju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *