Počela isplata jednokratne pomoci preko CKB

Dodajte komentar

Počela je isplata jednokratne novčane pomoći za nezaposlena lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, u skladu sa četvrtim usvojenim paketom mjera Vlade Crne Gore za pomoć građanima, u svim CKB poslovnicama

U skladu sa odlukom Vlade Crne Gore, koja propisuje nove mjere podrške građanima i privredi za prvi kvartal 2021. godine, počela je isplata jednokratne pomoći. Naime, za lica koja se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje opredjeljuje se jednokratna pomoć u iznosu od 100 eura.

“CKB je prepoznala značaj novih mjera Vlade Crne Gore i ustupila je kompletnu svoju infrastrukturu za isplatu jednokratne pomoći. Svi građani koji su stekli pravo na isplatu gore pomenute pomoći, bez obzira da li su klijenti CKB-a, mogu podići sredstva u nekoj od 33 CKB poslovnice širom Crne Gore. Prilikom podizanja sredstava u poslovnici, potrebno je priložiti identifikacioni dokument”, saopteno je iz banke.

Iz CKB su podsjetili sve klijente koji primaju penziju u CKB-u, a stekli su pravo na isplatu jednokratne pomoći u iznosu od 50 eura u okviru četvrtog paketa mjera Vlade Crne Gore za pomoć građanima, da pomenuta sredstva mogu podići u najbližoj CKB poslovnici.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *