Crvena Addiko nedjelja: Ove sedmice do 20% niža kamatna stopa

Dodajte komentar

Zbog velikog interesovanja klijenata, od ponedeljka 15. februara do petka 20. februara u svim Addiko poslovnicama organizovana je nova “Red Week” akcija.  Postojeći i novi klijenti koji se odluče da apliciraju za keš kredit imaju jedinstvenu priliku da isti dobiju uz čak do 20% nižu kamatnu stopu, i još dodatnih 5% za on-line kreditne zahtjeve.

Ova atraktivna ponuda odnosi se na gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije‚ i zahtjeve podnesene isključivo tokom trajanja ponude. Klijenti imaju mogućnost online apliciranja preko web site-a Addiko banke, putem kojeg pored već snižene kamatne stope za vrijeme trajanja akcije ostvaruju pravo i na benefit od 5%.

Uz navedene povoljnosti za dobijanje dodatnih novčanih sredstava, Addiko banka je svojim klijentima prva u Crnoj Gori omogućila podizanje kredita putem mobilnog telefona, bez odlaska u banku i bez troškova obrade. mKredit pruža mogućnost da klijenti putem mobilne aplikacije za svega nekoliko minuta dobiju novac na svoj račun, koristeći sve pogodnosti koje su u ponudi tokom trajanja “Red Week” akcije. Podnošenje zahtjeva za mKredit moguće je bez dokumentacije, a ukoliko klijenti ispunjavaju sve potrebne uslove automatska odluka i isplata sredstava se realizuju odmah.

“Addiko banka nastavlja svoju strategiju pružanja jednostavnog i direktnog bankarstva, i u skladu sa tim omogućavamo našim klijentima brzo i lako obavljanje bankarskih poslova. Ovo je još jedna u nizu akcija kojom se trudimo da izađemo u susret našim postojećim i budućim klijentima, kako bi zadovoljili njihove potrebe i navike u ovim izazovnim vremenima.”  – istakao je Veselin Radulović, direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *