Preuzmite Senior karticu u poslovnicama Telekoma u Podgorici

Dodajte komentar

Senior kartica je novi digitalni servis Glavnog grada i Crnogorskog Telekoma, koji starijim građanima i penzionerima u Podgorici donosi popuste u velikom broju prodajnih i ugostiteljskih objekata, institucija, ustanova kulture i zdravstva, agencija za pružanje usluga. Korisnici kartice će imati raznovrsnu ponudu proizvoda i usluga, od prehrane, bijele tehnike, garderobe, pa sve do privatnih bolnica, apoteka i poliklinika. Telekom je za ovu inicijativu osmislio i razvio tehničko rješenje, a korisnicima kartice nudi i dodatne povoljnosti u svojim poslovnicama.

Iz Telekoma ističu da su kroz saradnju sa Glavnim gradom na različitim inicijativama pokazali da imaju kapacitete da pronađu, razviju i implementiraju inovativna digitalna rješenja od kojih koristi ima cijela zajednica.

„Zadovoljstvo je učestvovati u realizaciji ovakvog projekta koji ima za cilj podizanje kvaliteta života naših starijih sugrađana. Kroz partnerski odnos sa Glavnim gradom Crnogorski Telekom kontinuirano radi na pronalaženju najboljih rješenja od kojih građani Podgorice imaju koristi, bilo da je riječ o pametnom upravljanju otpadom, parkingom u najužem gradskom centru, pametnim parkovima.

U ovom konkretnom slučaju riječ je o razvoju i implementaciji softerske platforme koja je bila neophodna kako bi Glavni grad realizovao projekat čije će benifite osjetiti građani stariji od 65 godina“, kazao je Predrag Perković, direktor Komercijalnog sektora u Telekomu.

Novi servis je namijenjen svim građanima starijim od 65 godina i penzionerima, a kartice su personalizovane i vežu se za osobu, odnosno jedinstveni elektronski nalog. Neophodno je da se penzioner jednom registruje, nakon čega može nesmetano koristiti karticu za ostvarivanje popusta, kao i usluga koje pruža Glavni grad.

Senior karticu građani mogu preuzeti u prodajnim objektima Telekoma u Podgorici, i to u Moskovskoj 29, Ulici slobode 71, Josipa Broza Tita bb (Naš diskont), i TC Delta City, a u Telekomu ih po preuzimanju kartice očekuju dodatne pogodnosti.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *